tiberiu adrian bazavan

Te-ai săturat să aloci timp prețios pe forumurile de specialitate sau să descoperi noi concepte care promit să te ajute să slăbești în doar câteva zile? Ei bine, enigma slăbitului a fost și va rămâne un subiect dezbătut de mulți dintre noi. Menținerea unui echilibru între activitățile sportive și alimentație s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă prin care poți ajunge la numărul de kilograme dorit. Mai mult, această strategie continuă să îmbunătățească echilibrul din organism, oferindu-i corpului tău tot ce are nevoie pentru a face față provocărilor pe termen lung. De aceea, dacă ești în căutarea unor elemente care să te ajute să scapi în greutate cu adevărat, aruncă o privire la următoarele:

  1. Realizarea de antrenamente fizice

În multe strategii pentru slabit, 20% din timp este alocat exercițiilor fizice. Alimentația echilibrată contribuie la obținerea unui metabolism mai rapid, însă sportul este cel care te ajută să ai parte de un corp modelat și atractiv. În doar câteva săptămâni, îți dezvolți musculatura și tonifiezi cele mai importante părți ale corpului.

Sportul are beneficii majore inclusiv pentru interiorul organismului. Așa se face că exercițiile fizice îmbunătățesc sistemul cardiovascular, contribuind la sporirea capacității de concentrare.

Stresul și depresia sunt, de asemenea, direct targetate de activitățile sportive. Cu cât introduci în rutina ta zilnică mai multe exerciții fizice, cu atât ești mai activ și descoperi alte bucurii ale lumii. În plus, gândurile negre sau stările proaste cu care pleci de la birou dispar rapid, după doar câteva minute de sport.

  • Urmarea unui plan de alimentație bine pus la punct

Nutriția joacă un rol extrem de important în scăderea în greutate. Chiar dacă faci sport zilnic, nu vei ajunge la rezultatele dorite fără o alimentație măsurată. În cazul în care vrei să te bucuri de metode de slabit eficiente, apelează la profesioniștii în nutriție care pot oferi sfaturi pertinente cu privire la ceea ce e bine pentru tine. Fiecare organism este diferit, motiv pentru care ai nevoie de un plan personalizat, în raport cu nevoile și dorințele tale.

În timp, majoritatea practicanților de activități sportive fac tranziția dinspre slăbit către tonifierea musculaturii. De aceea, la început vei avea nevoie de un anumit program alimentar care să te ajute să scazi în greutate. După ce ai ajuns la proporția dorită, vei putea să te concentrezi pe tonifiere, ceea ce va solicita un alt plan de alimentație pe care să îl urmezi cu strictețe.

  • Respectarea pauzelor

Un program bine pus la punct cuprinde inclusiv pauze. De aceea, în multe cazuri vei întâlni acea cheat day pe care toți profesioniștii o recomandă. Într-o singură zi din săptămână, te vei putea delecta cu toate bucatele alese pe care ți le dorești – însă în cantitățile recomandate.

Pauzele sunt importante și între antrenamente. Chiar dacă îți dorești să slăbești rapid, nu vei putea să ajungi la greutatea ideală (și mai important, să o menții) fără să aloci organismului timpul necesar. Integrarea sportului în rutina zilnică este, însă, un lucru pe care trebuie să îl faci dacă vrei să te bucuri de o siluetă zveltă și subțire o lungă perioadă de timp. În plus, îi vei face întregului organism un beneficiu, ajutându-l să rămână sănătos și gata să facă față oricăror provocări cu un sistem imunitar invincibil.

Scăderea în greutate aduce satisfacții mari în viața fiecăruia dintre noi. De acum, poți să arzi calorii în mod constant și sănătos, fără să apelezi la diete care nu sunt potrivite stilului tău de viață sau compatibile cu organismul tău. Bucură-te de tot ce este mai bun pentru tine și oferă-i corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, atât pe termen scurt, cât și lung!

Chiar daca obtinerea unei greutati corporale optime poate sa para a fi greu de realizat, iar motivatia este redusa, specialistii de la Rainz Academy va pot ajuta sa atingeti greutatea ideala si un corp de invidiat, chiar si la menopauza, in mod sanatos. Acestia va pot oferi diete si antrenamente personalizate ce va vor modela corpul in cel mai frumos mod, oferind satisfactie 100% garantata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *