O mare parte din PSD, la comanda lui Dragnea, ajutați de ALDE vor să răstoarne Guvernul pus de Dragnea.

Din tot tămbălăul ăsta, ungurii au ieșit învingători, cerând tot felul de legi jignitoare, ducând la maghiarizarea României.

Au declarat 15 martie Ziua Maghiarilor din România. La 15 martie 1848, ungurii au vrut să ia forțat Transilvania, să deznaționalizeze românii pentru a construi Ungaria Mare, să maghiarizeze România. Peste 40.000 de români au fost uciși, peste 300 de locuințe au fost arse.

Autoritățile publice din zonele populate în mare parte de unguri ar trebui să folosească simbolurile naționale ale maghiarilor, conform unei cereri UDMR.

Examenul de Bacalaureat o să fie diferențiat pentru maghiari, statul trebuie să facă școli ungurești, să finanțeze institute teologice pentru confesiunile maghiarilor, să înființeze o secție pentru unguri la  Universitatea de Medicina si Farmacie din Târgu Mureș.

Oare pentru asta a vrut Dragnea răsturnarea Guvernului ? Fără doar și poate, vânzătorii de țară au votat legi împotriva poporului român. Strămoșii noștri au suferit mult pentru a trăi într-o țară independentă. Onoarea lor a fost călcată în picioare, se vor răsuci în mormânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *