vile la cheie aproape de Târgoviște

Dacă vă ganditi să cumpărati case la cheie atunci afla mai multe despre casele de vânzare din Dambovita oferite de AMS Grand House Construct care pot fi visul oricărei familii din România. Familiile tinere, mai ales când locuiesc împreună cu părinții, visează la propria casă.

De multe ori, un apartament de bloc devine neîncăpător atunci când muncești de acasă, ai mai mulți copiii iar spațiul este unul limitat. Deși pare un obiectiv greu de realizat, o casă aproape de natură a devenit azi un vis împlinit pentru multe familii. Vezi aici: case de vanzare la cheie in Dambovita, prețurile pleacă de la 88.000 euro pentru varianta standard iar în funcție de dorințele noilor proprietari pot fi aduse modificări, terasa poate deveni garaj sau invers, puteți interveni pentru mai multe personalizari după propria dorință care odată finalizate pot constitui o locuință de vis mult visată.

E bine să ții cont de câteva criterii atunci când iei această decizie. Nu te lăsa influențat de părerea altora, căci casa o cumperi pentru tine și familia ta. Indiferent cât de tentant poate fi un apartament în centrul orașului, este o opțiune scumpă, de care vei fi la un moment dat nemulțumit.

case la cheie de vanzare

Locația perfectă pentru noua ta casă în România

Există acum case care se merita schimbate cu apartamentul + plus diferenta, iar zona de la periferia orașelor este din ce în ce mai căutată de dezvoltatorii imobiliari. Apar noi complexe de case și vile perfect accesibile pentru tinerele familii.

E bine să te gândești cum vor evolua lucrurile în viitor, iar dacă zona are potențial atunci alegerea este una potrivită. Aproape de Târgoviște în Județul Dâmbovița, există o mică localitate aleasă de AMS Grand House pentru a construi un proiect ambițios – case pentru o familie fericită. Matraca este locul ideal pentru case în zonă liniștită, în proximitatea orașului dar departe de aglomerație și poluare. Aici ai de unde să alegi o casă la cheie, care are spațiu suficient pentru o familie cu copii. Poți aloca fiecărui membru al familiei propria cameră, ai un living mare, mansardă și terasă. Vilele sunt predate la cheie, ai toate utilitatile bransate, curtea este înverzită, aleile te așteaptă să te bucuri de aer curat și de soare.

Atunci când ai familie, alegerea casei depinde și de zona, cartier și vecini. Un mic complex rezidențial devine un spațiu în care găsești oameni cu preocupări comune, cu idei de distracție sau sport la care ești tentat să participi. La Matraca, ai parte de siguranță și confort, casele la cheie sunt construite în sistem single, ai curtea proprie și terasa, iar familia ta se va simți excelent.

Calitate înainte de toate

Vilele care sunt acum la vânzare sunt construite de echipe cu multă experiență iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Acum când prețul multor materiale de construcții a explodat, AMS Grand House se străduiește să ofere clienților săi case solide și rezistente, la prețuri excelente. Poți achita noua ta casa cu diferite variante de plată, inclusiv în rate. Totul inclusiv locația este conceput pentru confort și relaxare, pentru ca tu să te acomodezi cât mai rapid cu noua locuință. Dacă căutați case de vânzare în Dâmbovița acum ai o șansă unică să schimbi tot ce era vechi pe nou, un nou cartier creat pentru bunăstare și liniștea în familie.

case de vanzare Dambovita

E bine să iei în considerare locația atunci cand cauti case de vanzare în România iar Dambovita poate fi una dintre cele mai bune opțiuni dacă sunteți în căutarea unei zone cu aer curat și cu mult potențial. Vecinătățile sunt favorabile unui trai comod, la doar câțiva kilometri de Târgoviște ai la îndemână tot ce ai nevoie. Complexele comerciale, firmele din oraș, școlile, grădinițele, sălile de sport, toate sunt la o distanță convenabilă de noua ta casă.

Atunci când elimini stresul unui trafic aglomerat, îți rămâne mai mult timp liber pentru a-l petrece alături de familia ta. Liniștea, aerul curat, starea de bine te vor convinge să alegi confortul unei locuințe noi în complexul de la Matraca, construit de AMS Grand House.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *