case-de-pariuri-online-1

Specialistii sunt de parere ca nu este suficient sa joci doar la un singur operator pentru a te bucura de un profit mai mare pe termen lung. Va trebui sa joci astfel la un numar mai mare de agentii pentru a realiza acest profit pe termen lung.

Jucand la mai multe agentii, vei avea sansa de a prinde mereu cotele cele mai valoroase atunci cand plasezi pariurile, dar si sa profiti in acelasi timp de punctele forte a pariorului spre care migrezi.

Betano este una dintre agentiile pe care o poti alege, aceasta oferind multe oferte de tipul „Miza inapoi la 0-0” sau „Marja 0%”. Experienta de navigare in cazul platformei betano este una foarte rapida, iar un alt avantaj important al ei este si faptul ca are o oferta bogata de transmisiuni live video. Prin intermediul aplicatiei este chiar posibil sa plasezi pariuri prin comanda vocala.

Betfair este o alta platforma de pariuri apreciata din tara noastra, aceasta platforma de Betting Exchange este licentiata in tara noastra. Ea are si o sectiune de pariuri traditionale, aceste pariuri oferind un generator de bilete cu ponturi care sunt foarte populare in fotbal. Mai ofera anumite lucruri interesante precum „Asigurarea Biletelor” sau „Price Rush”.

Netbet este si ea o platforma indragita in randul jucatorilor, in special datorita posibilitatii de efectuare a pariurilor live. De asemnea, aceasta platforma este indragita si de catre amatorii de jocuri de tip slots cu septari si cu fructe. Oferta sportiva de la netbet mai este completata si de pariuri speciale precum  sunt cele pe sporturile virtuale, pariuri pe curse de cai, competitii eSports, dar si alte tipuri de pariuri.

Sportingbet este una dintre primele agentii de pariuri lansate in mediul online, aceasta agentie oferindu-le utilizatorilor ocazia de a incerca gratuit concursul „Predicatorul Fotbalului”. Premiile puse la bataie de aceasta agentie ajung pana la 65.000 RON.

Unibet este o casa de pariuri britanica, ea fiind una dintrre cele mai apreciate agentii de pariuri din ultimul deceniu. Functia de Action Betting este una care le permite jucatorilor sa joace pariuri pe pietele mai rapide, aceste pariuri fiind solutionate in mai putin de 1 minut. Operatorul mai ofera si o oferta care include foarte multe evenimente sportive, precum si diverse tipuri de pariuri speciale. Transmisiunile prin live streaming, porecum si numeroasele oferte tentante sunt alte motive pentru care puteti alege o astfel de platforma.

Iniante de a lua o decizie cu privire la casa de pariuri aleasa, poti avea in vedere si recenziile, parerile si sfaturile celorlalti pariori, astfel incat sa te asiguri ca decizia luata este una cat mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *