Desi traiesc doar o zi, amintirea lor reuseste cumva sa dainuiasca in timp. Doar stiti, pana si o simpla bataie din aripi a unui fluture in Europa reuseste sa produca efecte si la mii de kilometri distanta, in Texas.
Atat de frumosi si de simpli, fluturii reusesc sa ne aduca o stare inaltatoare, dar mai ales ne trimit cu gandul la vreme buna si insorita, la flori si aer curat. Si pe langa toate acestea, fluturii sunt cei pe care ii simtiti in stomac atunci cand sunteti indragostiti cu adevarat. O multitudine de stari si de sentimente, asadar.
Prin urmare, de ce sa nu aduceti aceasta stare de bine si la evenimentul cel ai important din viata dumneavoastra? Aceasta incredibila tematica pentru evenimente, Fluturi, reuseste sa indulceasca decorul oricarei sali de evenimente. Nuantele pastel par sa se potriveasca cel mai bine cu grafica tip fluture, dar modelele pot fi oricum personalizate in functie de dorintele dumneavoastra. Alaturi de celelalte elemente decorative, aranjamente si dress code-ul stabilit (daca este cazul), seturile complete de papetarie pentru nunta cu fluturi sunt menite sa desavarseasca decorul oricarei pereceri.
Fie ca mergeti pe varianta unor fluturi imprimati sau va atrage varianta unor fluturi aplicati manual, astfel incat sa creeze efectul tridimensional, invitatiile de nunta deosebite cu fluturi sunt o alegere atat de gingasa, incat nu aveti cum sa dati gres. Accesorizate cu fundite sau cu fel si fel de inserturi, borduri si chenare decorative, aceste invitatii reusesc sa ofere mai ales o doza foarte mare de rafinament evenimentului in sine.
Nu este greu sa apelati nici la combinarea a doua modele grafice distincte combinand spre exemplu tematica de nunta Fluture cu una ceva mai ofertanta: tematica Natura sau Flori. Combinarea elementelor florale cu fluturii este cu siguranta o idee sortita succesului, mai ales prin prisma faptului ca fac “casa buna” si in realitate.
Seturile de papetarie cu fluturi sunt potrivite mai ales pentru evenimentele desfasurate in sezonul cald, fie ca vorbim de primavara sau de mult prea insorita vara. Alaturi de invitatiile de nunta cu fluturi sunt disponibile pentru comanda si o gama coordinata cu meniuri, numere de masa si place carduri sau plicuri de bani. Fiecare dintre acestea va for facilita procedura de repartizare a invitatilor la mese, dar mai ales, vor reusi sa infrumuseteze si sa completeze intr-un mod unic decorul salii de evenimente.
Mov sau roz, maro sau crem, fiecare fluture in pare are de spus o poveste, iar aceasta poate fi intocmai povestea voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *