Iti doresti o viata de lux ? Te asteptam la Art Studio

de | septembrie 30, 2019

Esti tanara, draguta, ai o minte deschisa si esti foarte comunicativa ? Atunci esti candidata ideala pentru postul de model de videochat la Art Studio. De ce ai alege sa urmezi o astfel de cariera ? Motivele sunt nenumarate si ti le expunem pe scurt : la studioul de videochat ai un program flexibil, dispui de un sediu luxos, dotat cu aparatura de ultima generatie, poti castiga inca din primele luni mai mult decat la orice alt job si pentru toate acestea nu trebuie decat sa discuti in fata unui webcam cu diversi interlocutori, membrii site-urilor de profil. Despre toate aceste lucruri, si despre multe altele, vei afla mai multe daca vei veni la un prim interviu.
Ce vei afla la interviu
Evident, inca de la inceput vom discuta toate detaliile activitatii tale in cadrul studioului, iti vom da sfaturi cu privire la vestimentatie, make-up, dar mai ales in ce priveste modul de a interactiona cu membrii astfel incat sa-ti maximizezi veniturile.
Tot ce le cerem noi modelelor noastre este sa fie serioase, pozitive, sa aiba dorinta de a performa si sa aiba incredere in propriile forte.
La ce castiguri te poti astepta ?
Suntem adesea intrebati despre castigurile in videochat. Noi le asiguram pe toate cele care ne treg pragul ca vor castiga pe masura eforturilor depuse si a interesului demonstrat in camera de lucru. Fetele noi nu au plecat niciodata acasa nemultumite, pentru ca au ajuns la castiguri de 5000 Ron sau chiar mai mult dupa o luna, doua de activitate. Sunt fete care au castigat si 20 000 $ pe luna, insa pentru a ajunge acolo e nevoie de experienta si foarte multe ore petrecute la studio.
Ce trebuie sa faci pentru a deveni model ?
In primul rand, da-ne un semn la 0765 328 543 si te vom invita la o scurta intalnire informala, unde vom vedea daca putem colabora. Daca vii la interviu, nu ai nicio obligatie de a continua sa muncesti la noi, insa, te asiguram ca-ti va placea atmosfera de la Art Studio. Noi te asteptam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *