Videochatul este o industrie cunoscuta, printere altele, pentru faptul ca este foarte controversata si privita cu scepticism si discriminare de catre cei din jur. Daca esti model videochat, de foarte multe ori vei vrea sa fii complet discreta, si sa nu spui nimanui ca faci acest lucru, deorece iti este frica de ce reactii vor avea cei din jur. Daca lucrezi intr-un studio videochat profesionist, discretia o sa iti fie garantata: nimeni din afara studioului nu o sa iti stie numele,  siteurile vor avea banata Romania si orice alta tara doresti.

Exista insa si cazuri in care un model chiar nu vrea sa ascunda acest lucru, insa nu stie exact cum sa abordeze subiectul fata de familie, prieteni si/sau iubit. Situatia nu este insa asa de complicata precum pare si cred ca exista metode prin care sa faci asta fara probleme.

Familia

Familia va fi intotdeauna cea mai dificila din punctul asta de vedere. Conteaza foarte mult si daca stai cu ai tai sau nu, daca sunt oameni deschisi la minte, cu care poti vorbi usor, sau daca sunt mai conservativi.

Una din solutii ar fi sa le spui chiar de la inceput ce vrei sa faci. Arata-le ca ai facut research, ca stii exact in cep te bagi, prezinta-le, eventual studioul pe care l-ai ales. Daca te-ai decis pentru un studio videochat bun, premiat, cu un site profi, bine facut, parintii tai o sa fie mult mai inclinati sa accepte ceea ce faci, deorece studioul o sa arate, pentru ei, ca orice alta companie. Este bine, atunci cand le spui, sa fii sigura pe tine si increzatoare. Daca tot e indoiesti de acest job, nici ei nu o sa aiba cum sa il aprobe.

Daca vrei sa astepti putin inainte sa le spui, ai putea sa le dai vestea in momentul in care ai o anumita realizare : ai strans suficienti bani sa te muti singura, sa iti platesti taxele singura, daca esti la facultate, sa iti iei o masina, etc. Oricare din acestea reprezinta un triumf pentru tine din punct de vedere profesional, si este mult mai usor sa le prezinti jobul de model videochat ca ceva care chiar merita.

Prietenii

Prietenii sunt cei pe care ti-i alegi, spre deosebire de familie. Conteaza deci, foarte mult sa te inconjori de oameni care chiar o sa fie alaturi de tine si o sa te sustina. Nu exista un mod anume sa le spui ca faci videochat, poti sa astepti un pic, sau sa nu. Avantajul este ca, in functie de reactiile avute, o sa vezi foarte clar cine iti e, de fapt, prieten, si cine nu. O sa poti atunci sa faci o selectie clara si sa iti vezi de viata stiind ca persoanele care au ramas langa tine sunt acolo pe bune.

Iubit

Sincer aici depinde foarte mult de ce fel de relatie aveti, de cat de lunga e, de ce fel de persoana este el. In general sfatul meu este sa nu ii ascunzi ceea ce faci, pentru ca daca afla ca l-ai mintit, clar nu o sa reactioneze bine. Explica-i ca jobul de model videochat este doar atat: un job, o metoda foarte buna sa faci bani, sa te cunosti pe tine, si sa inveti lucruri noi. Asigura-l ca job-ul tau nu o sa schimbe relatia dintre voi, ca sentimentele tale pentru el nu sunt influentate de ceea ce faci. Daca nu accepta acest lucru, va ramane la latitudinea ta ce vei face.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *