Ant-Man and the Wasp

Introducere | Ant-Man and the Wasp (2018)

Fără spoilere sau alte lucruri de genul, trebuie să vă spun că acțiunea din film are loc concomitent cu cea din Infinity War. Asta înseamnă că în ciuda faptului că filmul propriu zis nu se leagă cu ceea ce se întâmplă în cealaltă parte a lumii, din ce am văzut aseară, continuarea de la Infinity War va trebui să aducă la un loc toți eroii Marvel, indiferent de ce alte lucruri se mai ocupă ei în timpul acela.

Lucrul ăsta mă bucură și tot timpul mi-au plăcut filmele cu mulți eroi și cu nebunie de super puteri pe ecran. Aici a vorbit copilul din mine.

Rezumat | Ant-Man and the Wasp (2018)

Ant-Man and The Wasp se luptă cu consecințele războiului purtat de Captain America la care a luat parte și Ant-Man. Cu 3 zile înainte de a fi eliberat din arestul la domiciliu, Ant-Man îi contactează urgent pe Hope van Dyne și Dr. Hank Pym în legătură cu un vis pe care l-a avut și totul se transformă într-o misiune care trebuie executată rapid și nu poate aștepta eliberarea lui Ant-Man.

Cei trei trebuie să se lupte cu FBI-ul și mafia în timp ce încearcă să ducă la final misiunea. Și dacă asta nu era de ajuns mai apare o tipă care vrea să le fure laboratorul și trebuie să-i facă față și ei.

Opinii | Ant-Man and the Wasp (2018)

Nu auzisem opinii așa bune despre film așa că n-am venit la cinema cu așteptări prea mari. După ce am văzut filmul n-am înțeles de ce erau opiniile alea așa pentru că mie mi-a plăcut. Desigur că există alte filme bune de la Marvel, dar mi se pare un film perfect de pus între Infinity War și continuarea războiului cu Thanos.

Dacă mă întrebați pe mine, cred că și Captain Marvel merita un film dedicat până atunci ca să creeze puțin context și să înțelegem pe unde a fost și ce a făcut în perioada în care a lipsit.

Dar să ne întoarcem la Ant-Man.

Eu am văzut filmul la cinema, în format IMAX, și lucrul ăsta e responsabil de o bună parte din starea de bine pe care am avut-o după ce am ieșit din sala de cinema pentru că nu cred că e ceva să se compare cu un film cu super eroi văzut pe un ecran uriaș 3D. Cu siguranță ecranul de la laptop sau pc nu s-ar compara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *