Marcopolo este un finisaj decorativ pentru interior cu efect de metal neprelucrat. Semnează farmecul pereţilor care emană lumina metalului periat. Aur, argint, aramă, aluminiu şi bronz pentru a îmbrăca şi valoriza mediile moderne, studiate în cele mai mici detalii, pentru a oglindi un mod de a trăi luxul discret, dar unic. Uşor de aplicat şi de interpretat, o vastă gamă cromatică pentru a da formă ideilor ce au un design futurist.

Eleganta si stilul unei case vin din coloristica acesteia. Culorile schimba atmosfera si de aceea e importanta alegerea unor tonuri armonioase, pe care sa le poti combina cu elemente de mobilier si de decor interior unice.

Vopsirea peretilor trebuie sa devina o joaca, mai ales cand incerci sa redecorezi casa. De aceea, Micasa iti vine in intampinare cu una din cele mai bune vopsele decorative ce creeaza efecte vizuale, San Marco.Cu o gama variata de culori, de la nuante pamantii, tonuri de alb pana la culori pastelate, San Marco tinde sa impresioneze mai ales prin textura sa.

Cu o capacitate de acoperire mare, vopselele de la San Marco sunt usor de folosit, fiind necesara o singura aplicare, chiar pentru o culoare intensa.Textura sa diversificata, poate da impresia de perete vintage patinat, de perete de stanca sau chiar de metal, fara sa fie nevoie de alte ustensile.Avantajele acestor vopsele sunt multiple: de la efectele de impact, pana la faptul ca nu lezeaza sanatatea copiilor, fiind non-toxice si non-invazive cu mediul inconjurator.

Cei de la Micasa.ro au fac foarte multe modele pentru amenajari interioare mai jos cateva dintre proiectele lor cu finisaje decorative de la Giorgio Graesan & Friends:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *