In peripetiile noastre prin magazinele online am gasit aceasta oglinda cu obloane, care imita stilul finlandez. Ni s-a parut de o originalitate deosebita, asa ca am decis sa v-o prezentam si voua. Rama sa din lemn imita perfect aspectul unei ferestre, astfel incat nu doar vizitatorii, ci si tu vei fi surprins in fiecare dimineata, atunci cand vrei sa te privesti.

Oglinda cu obloane: de ce sa o alegi pe aceasta?

Ai inca dubii daca sa o alegi? Iata cateva motive care sigur te vor convinge:

  • Este un model de oglinda inedit, pe care nu ai sa-l mai vezi in alta parte.
  • Este rezistenta si facuta din materiale de calitate.
  • Are o culoare alba, iar structura de lemn o acopera la perfectie daca nu vrei sa iasa in evidenta.
  • Se potriveste cu un decor vintage, care este foarte la moda anul asta.
  • O poti asorta cu alte obiecte de decor de pe magazinul Insignis, pentru ca acestia au intregi colectii.

Oglinda cu obloane: detalii

Dimensiunile oglinzii sunt de 35 x 50 centimetri, astfel incat se potriveste chiar si in spatii mai inguste. Imagineaza-ti o fereastra intr-un loc in care nu ar avea ce cauta. Asa-i ca este un detaliu inedit? Apoi, cand vrei sa te uiti spre lume si deschizi obloanele, te vei vedea pe tine: tu esti tot universul. E o metafaora frumoasa, nu? Aceasta da senzatia de lumina si spatiu acolo unde este folosita, exact ca o fereastra normala. Poate fi asezata in orice incapere, nefiind doar un obiect functional, ci si unul cu rol profund decorativ.

Alege cea mai superba oglinda dintre toate pe care le-am vazut si decoreaza-ti locuinta intr-un stil original, asa cum nu ai sa mai vezi in prea multe locuri. Oglinda cu obloane este o achizitie buna, pentru ca are si un pret convenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *