Maurer Imobiliare pătrunde și pe piața imobiliară din Constanța cu un proiect ambițios prin care își propune să le ofere constănțenilor locuințe moderne și sigure pentru un viitor pe măsură. Familiile care intenționează să achiziționeze o locuință pot analiza oferta Maurer Residence care se bazează pe comunitate. Dezvoltatorul imobiliar este cunoscut pe piața din țara noastră prin calitatea lucrărilor și condițiile de ultimă generație de care se pot bucura clienții acestor apartamente.

Complexul rezidențial construit la Constanța este un proiect complex, bazat pe multe spații verzi, atragerea unor investitori care pot contribui la traiul bun al proprietarilor, siguranță și facilități moderne. Toate apartamentele din cadrul proiectului sunt vândute la cheie, acest lucru înseamnă că fiecare locuință beneficiază de instalații sanitare, parchet rezistent și cu un design special, faianță și gresie de calitate.

Locuințele noi au devenit de mult preferatele românilor în lupta cu cele vechi care nu mai pot oferi siguranță și spațiu de desfășurare suficient. Un studiu din această piață arată că 6 din 10 clienți interesați de o locuință se orientează către apartamentele noi construite de un dezvoltator de top.

Avantajele apartamentelor cu 3 camere construite de Maurer Imobiliare la Constanța

Atunci când ți-ai îndreptat atenția spre apartamente 3 camere Constanta construite de Maurer Imobiliare, gândul tău trebuie să zboare la mobilierul și detaliile din locuință prin care o poți personaliza. Aceste apartamente vin gata finisate, iar materialele folosite în această etapă sunt de cea mai bună calitate. În funcție de perioada în care achiziționezi locuința, poți sugera anumite modificări dezvoltatorului astfel încât locuința ta să fie conform nevoilor pe termen lung pe care le are familia ta.

Faptul că nu ești nevoit să faci alte investiții imediat după ce ai achiziționat o locuință nu este deloc un pas plăcut, de aceea blocurile noi sunt alegerea potrivită și sigură. În cazul proiectului dezvoltat de Maurer Imobiliare în Constanța, prețurile de achiziție includ și finisajele.

În cazul în care optezi pentru apartamente 3 camere Constanta principala atenție trebuie să se îndrepte pentru mobilierul care îți va completa designul locuinței tale. Pentru mai mult spațiu și confort, mobilierul la comandă poate fi alegerea cea mai potrivită. Pentru că este un apartament modern, puteți folosi materiale care nu sunt catalogate ca fiind comune.

Pentru că fiecare apartament este izolat corespunzător, costurile pentru întreținere vor fi mai mici, iar acesta este un alt avantaj pe care apartamentele noi îl au în ciuda locuințelor din blocurile vechi. Maurer Imobiliare pune la dispoziția clienților mai multe tipuri de apartamente care se deosebesc prin compartimentarea lor, toate construite din materiale rezistente și tehnologii de ultimă generație.

Complexul rezidențial dispune de multe spații verzi, locuri de joacă și de recreere, parcări sigure, magazine și diferite servicii pentru ca fiecare client să simtă confortul din toate punctele de vedere. Proiectul Maurer Imobiliare reprezintă mai mult decât niște simple locuințe, ci un mic orășel în propriul tău oraș.

Pentru mai multe detalii despre proiectul acestui dezvoltator din Constanța, accesați site-ul www.maurerimobiliare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *