Una dintre incaperile importante ale locuintei dvs o reprezinta baia. Aspectul acesteia poate influenta starea dvs de spirit, de aceea un design modern si elegant poate fi solutia unei bai mult dorite. Este important sa tineti contat atat de latura estetica cat si de cea functionala, atunci cand incepeti amenajarea acesteia.

  Un lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont este iluminarea. Sursa de lumina se amplaseaza de obicei in lateralul oglinzii pentru ca fata sa se vada cat mai bine. Mai puteti adauga corpuri de iluminat si deasupra cazii sau cabinei de dus.

  Culorile folosite in general in amenajarea unei bai moderne sunt neutre, fade sau nonculorile. Deasemenea daca doriti sa adaugati o pata de culoare puteti alege ca accesoriile sa fie viu colorate pentru a va incarca cu energie pozitiva si pentru a va crea starea de bine de care aveti nevoie, 

      Obiecte sanitare recomandate pentru o baie moderna.

  Poate principala piesa in amenajarea unei bai moderne este mobilierul de baie sau o cada cu picioare ,cine stie mai bine ca dvs. ce va doriti. Puteti opta pentru un mobilier din lemn, acesta fiind mult mai rezistent in timp si va da un aspect placut, fata de cele clasice din plastic. La fel de bine daca alegeti o cada cu picioare e foarte posibil ca cea mai mare atentie sa fie captata de aceasta.

  Legat de cada de baie aveti o multime de optiuni din care puteti alege. De la cazile simple cu diferite forme la care puteti adauga un paravan, fiind util pentru a nu stopii in restul baii, pana la cazile freestanding daca beneficiati de un spatiu generos sau cele cu sistem de hidromasaj pentru relaxare si detensionare.

  Daca aveti o baie cu dimensiuni mari, puteti amplasa atat o cada de baie cat si o cabina de dus, pentru un dus rapid atunci cand sunteti in criza de timp.

  Nu in ultimul rand, foarte importante sunt si accesoriile de baie, acestea va vor ajuta la organizarea cat mai precisa a produselor sanitare. Puteti alege ca accesoriile sa fie colorate astfel incat sa faca o nota discordanta cu restul baii. 

  O baie moderna este definita de un aspect simplu, aerisit si spatios. Asadar speram ca sfaturile de mai sus va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii pentru baia dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *