Pentru că partea financiară este cel mai important capitol care ne dă speranțe să ne îndreptăm către un apartament nou, trebuie să aflăm, înainte de toate, care sunt modalitățile de plată și care ni se potrivește cel mai bine. O familie modernă are nevoie de o locuință pe măsură, exact pe gustul lor, care le poate da încrederea și confortul necesar pentru a se dezvolta frumos. Chiar dacă ofertele de apartamente noi București sunt foarte multe, nu orice locuință de acest gen poate reprezenta o decizie corectă. Un apartament care poate fi perfect pentru o familie, nouă nu ni se poate potrivi deloc. Totul contează de planul fiecărei familii și așteptările acestora, iar Aqua City știe foarte bine ce își doresc oamenii.

Care este modalitatea de plată prin care dorim să achităm un apartament nou?

Domeniul imobiliar este unul într-o continuă creștere, iar acest lucru este dator faptului că investitorii oferă foarte multe posibilități de a plăti unul dintre zecile de apartamente noi București. Astfel, fiecare familie se poate muta într-o locuință nouă în capitală, indiferent de situația financiară. Nu există loc de compromisuri atunci când este vorba despre viitorul nostru și al familiei noastre, iar acest capitol trebuie studiat foarte bine înainte de a ne îndrepta către un apartament vechi și care nu ne satisface, poate doar din punct de vedere al prețului.

  • Plata integrală

Dacă situația financiară ne permite, aceasta este cea mai bună variantă prin care putem achiziționa apartamente noi București de la Aqua City care să ne aducă bucuria spre care tindem. Nu doar că ne ferește de stresul provocat de eventualele rate, ci evităm și foarte multe dobânzi. De cele mai multe ori, dezvoltatorii imobiliari vin cu niște bonusuri pentru aceste persoane. Fie că este vorba despre un loc de parcare mai bun sau de etajul preferat, cei care plătesc integral sunt clar cei mai favorizați.

  • Plata prin credit imobiliar

În situațiile în care nu ne putem permite să achităm apartamente noi București prin plată integrală sau măcar prin rate la dezvoltator, băncile ne pot ajuta pentru a face acest pas important. Chiar dacă vom plăti ceva dobânzi, în lipsa unei alte variante, este chiar o alegere bună.

  • Plata prin rate la dezvoltator

Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari care construiesc cartiere rezidențiale oferă posibilitatea de a plăti apartamente noi București prin rate la dezvoltator. Acest lucru înseamnă că se poate negocia valoarea ratelor, perioada acestora și putem deveni proprietari cu acte în regulă într-un timp mult mai scurt decât în cazul unui credit bancar.

  • Plata prin programe de finanțare

Prima Casă este un program cunoscut de majoritatea familiilor care nu au posibilitatea de a achita un apartament nou fără vreun astfel de sprijin. Dacă ne încadrăm cerințelor acestui program, Prima Casă chiar este un ajutor pentru fiecare dintre noi.

Achiziția unui apartament nou trebuie să fie un început frumos în viață și nicidecum momentul pentru care muncim în fiecare zi. Faptul că ne-am mutat într-o casă nouă trebuie să ne bucure, nu să ne ofere stresul pentru care vom munci tot restul vieții. Puneți cât mai multe întrebări cu privire la acest subiect atât dezvoltatorului imobiliar, cât și persoanele specializate din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *