Dacă ești la început de drum în lumea transporturilor, trebuie să ții cont de câteva criterii de bază atunci când te hotărăști să îți achiziționezi camioane sau un cap tractor. Companiile de top, precum camioane Scania au scos spre vânzare camioane rulate pentru cererea mare care vine din partea șoferilor de top sau a antreprenorilor.

Camioane.Scania.ro este unul dintre cei mai importanți distribuitori de camioane second-hand sau cap tractor, renumele Scania fiind deja celebru  datorită fiabilității și durabilității.

Camioane Scania – prima din topul preferințelor

Când vorbim despre camioane second-hand se pare că Scania este etalonul soluțiilor pentru ca investiția să fie una eficientă. Renumele companiei este un criteriu foarte important, iar compania suedeză Scania are un renume în Europa, aflându-se pe primele locuri în topul preferințelor și specificațiior de succes. Scopul Scania este acela de a crește productivitatea prin îmbunătățirea condițiilor de muncă, iar încrederea este încurajată și de faptul că achiziționarea se face direct de la un dealer autorizat. Este recomandat ca înainte de a cumpăra un camion second-hand să îi faceți o verificare într-un service. Scania pune la dispoziție verificarea inițială. Înainte de a fi pus în vânzare, Scania se ocupă de verificarea și testarea camionului. Principalele lucruri de atins ale testului sunt: performanța, siguranța și fiabilitatea.

Pe de altă parte, prețul este totuși cel care dictează dacă cumperi sau nu. Scania a pus la dispoziția cumpărătorilor opțiunea de leasing camioane.

Oferte de finanțare venite din partea Scania

Fiecare marcă de camioane are oferte de finanțare variate, pe care e bine să le știi și să ții cont de ele. Camioanele rulate reprezintă o investiție în care trebuie să ții cont de toate aspectele. Fie că sunt aspecte ce privesc direct camionul sau aspecte externe ce privesc finanțarea toate au o importanță majoră.

Programul de finanțare de la camioane Scania se evidențiază prin faptul că deveniți proprietar încă de când semnați contractul. La final aveți și opțiunea de a cumpăra camionul la o valoarea reziduală foarte avantajoasă. Soluțiile de finanțare oferite de camioane Scania au scopul de a susține orice inițiativă și de a ajuta cumpărătorul să achiziționeze un camion rulat cu proprietățile unui camion nou. Scania îți pune la dispoziție două pachete de finanțare.

Leasingul operațional care constă în cumpărarea de camioane Scania second hand plătind doar 3 rate în avans, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 12 și 48 de luni. Al doilea pachet de finanțare este închirierea pe timp de un an, iar rata pornește de la 790 de euro  cu un avans de doar 5%.  Șoferii susțin că ofertele de finanțare oferite de Scania pentru camioane rulate sunt cele care îndeplinesc 100% raportul calitate-preț.

SCANIA APPROVED! 3 SERVICII ÎNTR-UN SINGUR PACHET: REPARĂ, ÎNTREȚINE ȘI PROTEJEAZĂ!

Achiziționarea de camioane sau cap tractor atrage după sine și câteva aspecte demne de lua în considerare. Un lucru extrem de important pe care trebuie să-l ai în vedere este service-ul care trebuie să fie aproape, iar serviciile lui nelimitate. În ceea ce privește repararea unui camion second hand cu tot ce cuprinde de la piese până la serviciile de mentenanță, problema service-ului are o importanță primordială. Tot ce înseamnă componentă de camion sau cap tractor necesită atenție și verificare periodică pentru o bună funcționare.

Siguranța este unul dintre factori decizionali atunci când vrei să achiziționezi un camion second-hand. Fiind în mare parte a timpului pe drumuri, șoferii au nevoie de siguranța oferită de construcția unui camion. Serviciile de mentenanță regăsite des exprimă o calitate superioară pentru produsul oferit.

Pe camioane.scania.ro găsești cap tractor și oferta de leasing camioane. Intră pe site și vezi despre ce e vorba. Găsirea camionului potrivit este la doar un click distanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *