credit rapid imm

Un imprumut bancar poate fi obtinut nu numai de companiile care opereaza deja, ci si de antreprenorii care fac primii pasi in afaceri. Organizatiile financiare emit adesea un imprumut cu un plan de afaceri care justifica profitabilitatea viitoarei afaceri.

Ce este un plan de afaceri si de ce are nevoie o banca?

Un plan de afaceri este o descriere detaliata a proceselor si proiectelor de afaceri, a caror implementare va permite companiei sa primeasca profitul asteptat in timp util cu investitiile necesare. Pentru banca, acest document este un fel de prognoza a profitului si a rambursarii imprumutului si a dobanzii la timp. Un credit rapid IMM pentru un plan de afaceri poate fi obtinut in urmatoarele cazuri:

Startup.  Imprumutul prevede punerea in aplicare a masurilor pentru formarea propriei afaceri. In acest caz, unele banci pot fi foarte reticente in a emite un imprumut de afaceri impotriva unui plan de afaceri, deoarece nu exista nicio garantie a rambursarii acestuia;

Extinderea unei afaceri existente. Planul de afaceri ar trebui sa contina calcule care sa demonstreze in mod clar modul in care fondurile imprumutate pot contribui la cresterea activelor si profiturilor intreprinderii. In acest caz, pentru a obtine un imprumut, va trebui sa colectati un raport financiar si contabil complet despre functionarea intreprinderii.

Organizarea unui nou tip de activitate intr-o afacere existenta. De obicei, apare atunci cand intreprinderea este stabila in directia principala. Planul de afaceri ofera o justificare de ce nu este rentabil sa cheltuiti propriile active si modul in care fondurile imprumutate va vor ajuta sa obtineti rapid o rambursare pentru o noua afacere.

In acelasi timp, bancile sunt reticente sa acorde imprumuturi unor antreprenori individuali fara garantii. Astfel este un cerc vicios, proprietarul afacerii depune mult efort in mentinerea activitatilor firmei, dar lipsa investitiilor necesare incetineste dezvoltarea intreprinderii si devine motivul principal al nelichiditatii sale.

Ce poate oferi un credit rapid IMM pentru afacerea ta?

Gama de servicii de creditare in banca este destul de larga. Exista o varietate de produse si servicii pentru a rezolva diverse probleme ale oamenilor de afaceri, luand in considerare nevoile si specificul activitatilor fiecarui client. Programe de produse pentru reaprovizionarea fondului, precum si achizitionarea de active fixe – acestea sunt principalele domenii de imprumut catre intreprinderi legate de productie, comert, servicii si alte domenii de afaceri. Un credit rapid IMM poate fi acordat atat ca o suma foarte mare, cat si mai mica sau sub forma de descoperiri de cont.

Orice afacere, in special in stadiul initial, necesita anumite investitii. De obicei, proprietarii de intreprinderi mici nu au suficiente fonduri proprii pentru a-si implementa planurile si ideile. Rentabilitatea unei intreprinderi care nu este sustinuta de o buna baza financiara nu satisface adesea nevoile unui antreprenor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *