Cu toții am trecut la un moment dat prin perioade mai dificile din punct de vedere financiar, fie că au apărut cheltuieli neprevăzute (probleme de sănătate, accidente, reamenajări sau defecțiuni în locuință), fie că am investit într-un proiect personal care nu s-a bucurat de succes. Dacă și tu te regăsești și în prezent într-un impas financiar și ai obosit să apelezi la prieteni sau la bănci, care te-au refuzat în mod repetat din diverse motive, trebuie să știi că există și alte soluții financiare la care poți apela.

Creditul nebancar este o alternativă la creditul bancar clasic – potrivită pentru cei ce nu se califică pentru un împrumut la instituțiile bancare. Dacă ai nevoie de finanțare pentru diverse proiecte și poți face dovada unui venit sigur și eligibil, dar și a deținerii unui autoturism pentru constituirea garanției, poți aplica pentru un credit nebancar Claret. Chiar dacă ai un istoric negativ în Biroul de Credit !

Avantajele creditului cu garanție auto

Pentru a accesa un credit nebancar Claret, trebuie să faci dovada veniturilor care pot proveni din : salarii, pensii, venituri obținute din activități independente, diurne, chirii, drepturi de autor, dividende etc.  Dacă la bănci după solicitarea unui credit poate urma o perioadă îndelungată până la aprobarea  dosarului, în cazul unui credit nebancar cu garanție auto vei obține aprobare în 24 h, dacă că toate condițiile de eligibilitate sunt îndeplinite.  Alte avantaje ale acestui tip de credit: 

  1. Ai rate fixe în lei
  2. Mașina rămâne la tine pe toată perioada creditului

De ce Claret

Înființată în anul 2013, compania Claret face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest ce are ca obiect principal de activitate acordarea de credite cu garanție (imobiliara sau auto) persoanelor fizice și persoanelor juridice.

Echipa Claret este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, care depun toate eforturile în vederea satisfacerii necesităților clienților.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre condițiile de acordare a creditului, perioada de rambursare, dobânzi și alte detalii importante.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *