SevenShop.ro

O practică mai puțin cunoscută în București, dar întâlnită în Moldova este sărbătorirea bărbatului pe 1 martie. Discutând recent cu un prieten care s-a mutat acum câțiva ani în Iași, adică în Moldova. Îmi povestea aproape șocat despre faptul că de 1 martie a primit cadou de la iubita lui. Venise pregătit cu flori și toate cele și primește el cadou. Stupoare.

Ei bine, în Moldova, acolo de unde vin eu, de 1 martie se sărbătoresc bărbații din viața  noastră tată, frate sau iubit. Și vă propun vouă, tuturor din țară să vă surprindeți iubitul odată cu venirea primăverii cu un cadou. Îi poți oferi incaltaminte pentru barbati, cum ar fi pantofi barbati ieftini, sau de ce nu, o pereche de mocasini barbati.

Partenerul tău sigur va aprecia faptul că te-ai gândit la el și i-ai cumpărat incaltaminte pentru barbati. Dacă este un tip căruia îi place să fie la modă cu siguranță îl vei surprinde cu o pereche de mocasini barbati.

Dacă reducerile ți-au luat economiile și totuși îți dorești un cadou de calitate, echipa SevenShop.ro te anunță că încă avem reduceri. Pe SevenShop.ro poți găsi pantofi barbati ieftini, mocasini barbati. In general incaltaminte pentru barbati de calitate și la prețuri reduse.

Și totuși, dacă te întrebi, de ce să oferi cadouri de 1 martie bărbatului din viața ta? Gandește-te că și el își dorește aceleași lucruri ca și tine: iubire, atenție și prețuire. O pereche de mocasini barbati sigur va fi apreciata la fel de mult pe cât ai aprecia și tu dacă ai primi o pereche de pantofi.

Iar pentru amatoarele de cumpăraturi la prețuri mici, pe SevenShop.ro poți găsi pantofi barbati ieftini, dar și incaltaminte pentru barbati.

Fie că ești în căutare de  mocasini bărbați sau pantofi bărbați ieftini SevenShop.ro este site-ul perfect pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *