Sa vina caldura! Avem moda pantalonilor scurti!

de | martie 27, 2019

Vara, soare, caldura … E timpul pentru pantaloni scurti cu turul lasat. Ei sunt o alternativa practica la pantaloni in lunile calde de vara.  Daca nu iti place sa porti pantaloni scurti, cateva sute de cuvinte nu te vor convinge sa te razgandesti. Cu toate acestea, daca doresti sa ii porti si doresti sa continui sa faci acest lucru fara teama de ridicol, atunci iti vei putea crea o imagine si un stil neobisnuit. Pana de curand, purtarea pantalonilor scurti in oras a fost considerata ceva rau. In 2011, Tom Ford a decis ca „acestia ar trebui purtati doar pe terenul de tenis sau pe plaja”. Dupa ce a formulat aceasta opinie, aceleasi cuvinte par sa fi fost repetate de unul  dintre predecesorii sai, cumparatorul Hardy Amis, care a scris in 1964 ca un barbat „nu ar trebui sa poarte niciodata pantaloni scurti, cu exceptia plajei sau a unui tur de mers pe jos”. Astazi, lucrurile s-au schimbat, iar barbatii nu mai cred in astfel de mentalitati. 

Pantalonii scurti sunt acum considerati o tinuta acceptabila in toate mediile cele mai formale. In plus, fata de avantajele lor evidente, de a te simti confortabil in timpul lunilor calde de vara, pantalonii cu turul lasat prezinta, de asemenea, o serie de posibilitati pentru o aventura ciudata a unui gentleman. Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand alegi o pereche de pantaloni scurti cu turul lasat,  este cat de bine se potrivesc proportiilor corpului tau. Aceasta inseamna o evaluare sincera a picioarelor. Concluziile acestei examinari ar trebui sa fie destul de evidente. Daca ai solduri musculoase, pantalonii scurti clasici vor fi neconfortabili, si in acest caz, ar trebui sa alegi o pereche de pantaloni scurti cu turul lasat mai proportionali. Daca ai picioare scurte, o pereche de pantaloni scurti proiectati cu turul chiar deasupra genunchiului nu ti se vor potrivi, in acest caz avand nevoie de o pereche de pantaloni cu turul lasat, cu o cusatura interioara mai scurta care poate fi potrivita pentru statura ta.

O pereche de pantaloni scurti cu turul lasat de culoare albastru inchis, care se termina chiar deasupra genunchiului, ar trebui sa fie piatra de temelie a dulapului pentru vremea calda a fiecarei persoane de sex masculin. Albastrul inchis este foarte apreciat pentru adaptarea sa si merge bine cu aproape orice alta culoare. Combinand pantaloni scurti cu snickers si o camasa in culori albastre similare, orice barbat va avea un aspect deja elegant, cu o doza adaugata de Côte d’Azur chic, adica clasa maestru intr-un stil simplu de vara. Daca nu detii inca o pereche de astfel de pantaloni scurti cu turul lasat, este destul de simplu. Intra in magazinul online si alege o pereche de pantaloni cu turul lasat care sunt la moda si in trendul acestui sezon estival 2019. Ii poti purta cu orice tricou, camasa, bluza, hanorac, pulover sau geaca. Ai auzit fara indoiala, multe despre convergenta articolelor de imbracaminte si a modei. Dar, in realitate, daca porti pantaloni scurti cu turul lasat, esti un om cu gusturi personalizate. Concentreaza-te pe detalii si colecteaza luxul. O pereche de pantaloni scurti cu turul lasat, asortati cu pantofi de baschet create de un  designer nu vor lasa pe nimeni indiferent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *