Stim ca cel mai adesea, cand auzim despre rucsacuri ne gandim fie la scoala fie la drumetii sau vacante. In ultimii ani, moda rucsacurilor si-a pus foarte mult amprenta in stilul vestimentar al oamenilor, aducand acum aminte mai degraba de industria modei.

Daca si marile case de moda si marii designeri vestimentari au integrat in prezentarile lor rucsacuri atat pentru femei cat si pentru barbati, acest lucur nu a facut decat sa duca la o crestere a numarului persoanelor care aleg un rucsac practic in locul unor genti incomode sau prea mari.

Se remarca o noua moda in special printre barbati, in sensul in care si acestia aleg ca geanta de zi cu zi un rucsac barbati confortabil. De aceea, daca te gandesti la un cadou potrivit de ziua lui, de Florii sau de Paste, poti sa ai cea mai mare incredere in efectul pe care il va crea un rucsac.

rucsacuri barbati

Printre diversele modele de rucsacuri barbati care se regasesc azi pe piata, cu siguranta exista modele potrivite fiecarui stil vestimentar. Astfel pentru barbatii ce adopta tinute casual-office, cel mai potrivit ar fi sa ii oferi un rucsac simplu, dar usor elegant, in nuante neuter, potrivit pentru a fi purtat zi de zi.

Pentru norocosii ce lucreaza in firme in care nu le este impusa o tinuta eleganta si isi permit astfel sa adopte un stil mai sport, cea mai potrivita idee de cadou este un rucsac barbati rezistent si usor ajustabil.

Cu un rucsac barbatesc drept cadou nu ai cum sa dai gres! De ce? In primul rand este un cadou practic ce ii va fi de folos, mult mai comod decat o servieta sau decat clasica geanta pe un umar, iar in al doilea rand aceasta tendinta a rucsacurlor pe post de geanta a prins foarte bine si la brabati, intru-cat si ei isi doresc sa fie pas cu moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *