magazin online haine, Zenda.ro

Când vine vorba de modă nu se tine cont de temperature. Tocmai de aceea atunci cand vine vorba de o petrecere nu vezi nicio domnișoară cu ghete dama, ci mai degrabă cu pantofi dama în combinație cu rochii elegante.

Cu toate acestea, am văzut și pe timp de zi femei care accesorizează rochii elegante cu pantofi de dama și cu un dres gros, iar la final un palton gros, lung care să țină și de cald și de stil.

Și pe bună dreptate această atitudine pentru că uneori stilul parcă ține de cald. Când știi că ești îmbrăcată cu o nouă rochie și că ai acei pantofi pe care ți-ai dorit de ceva timp, parcă nu te mai gândești la ghete dama ca să îți țină de cald. Iar acest lucru se întâmplă pentru ca știi vei primi complimente care te încălzesc mai mult decât orice altceva.

Dar dacă ești în căutarea unui site care să îți ofere atât rochii elegante, pantofi dama și ghete dama, cât și alte produse, Zenda.ro este la dispoziția clienților cu o gamă largă de produse la prețuri avantajoase, cât și cu reduceri de 70% pentru vânătoarele de prețuri mici.

În zilele fără inspirație poți încerca chiar și pantaloni împreună cu pantofi pentru un plus de confort pe timp de iarnă și tot vei stârni reacții datorită încredereii pe care o exprimi.

Cel mai important accesoru pe care îl poți pune pe o ținută este atitudinea. Pentru că degeaba porți o rochie fabuloasă dacă te simți stingherita, la fel și cu pantofii pe timp de iarnă. Doar o femeie cu un anumit statut, cu o anumită atitudine va purta pantofi în detrimental unor botine datorită dorinței de reacții din partea celor din jur.

O femeie care nu va îndrăzni niciodată să facă astfel de încercări deoarece confortul este mult mai important pentru ea, va pierde din vedere faptul că stilul este essential pentru o femeie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *