Multe femei se întreabă care sunt cele mai potrivite accesorii pentru orice ținută, orice moment al zilei și orice stil vestimentar, iar răspunsul este simplu: cerceii, indiferent dacă sunt achiziționați online sau din magazine fizice!

Cerceii sunt unele dintre cele mai versatile accesorii deoarece ei vin în diferite dimensiuni – mici, sub formă de ietre sau perluțe sau supradimensionați, sub formă de candelabru sau curgători. De asemenea, cerceii pot fi purtați la o ținută extrem de casual, dar și la una foarte formală, în funcție de forma și dimensiunea lor.

Acest accesoriu poate fi excelent întrucât pot atrage atenția în zona respectivă în situațiile în care se poartă un decolteu extrem de adânc, umeri goi sau chiar și o maletă, deoarece zona urechilor și a feței se va vedea întotdeauna. Cerceii pot fi asorați și în funcție de culoarea și stilul părului, lucru ce nu se poate spune despre alte accesorii, cum ar fi inelele sau brățările. De asemenea, cerceii oferă posibilitatea de a înfrumuseța și mai mult trăsăturile feței prin optarea unor forme complementare fizionomiei – pentru o față pătrată se vor alege cercei rotunzi și invers.

Pentru achiziționarea unor cercei superbi, poți accesa iris-boutique.ro. Pe acest site vei găsi sute de modele de bijuterii, unele mai elegante, altele mai casual, potrivite pentru stilul fiecăruia. De asemenea, se pot achiziționa și blănuri naturale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *