rochii office

Rochie dama este printre cele mai purtate articole vestimentare, indiferent de sezon sau stilul vestimentar. Hainele sunt o oglindă a personalității noastre, fiind semne sociale care transmit multe mesaje indirecte despre noi. Astfel, dorim să lăsăm întotdeauna o impresie bună, iar combinațiile pe care le facem pot plusa pozitiv opinia pe care și-o fac oamenii despre noi.

 Cum purtăm rochii casual la birou?

            Acestea sunt realizate din materiale simple și lejere, precum bumbacul sau lâna și se pot îmbrăca toate sezoanele. Sunt ideale pentru activitățile de zi cu zi, în special la locul de muncă. Fiind combinația între feminin și relaxat, conferă o stare de bine și lejeritate pentru a-ți desfășura atribuțiunile. Se pot asorta cu pantofi Oxford, sandale cu toc înalt, mocasini sau chiar espadrile. La nivel de accesorii, se pot adăuga brățări fine sau un lanț din aur roz, dacă rochia dispune de un decolteu generos. În privința genților, cele mai potrivite modelele sunt cele de impact. Dacă cauți modele practice, modelul “Shopper” este ideal, deoarece croiul acesteia asigură comoditate la purtare și spațiu generos pentru toate obiectele personale. Poșeta este modelul care poate fi purtată atât pe umăr, cât și în mână. Aceasta este de dimensiuni medii, încăpătoare și practică, având multe compartimentări.

rochii casual

Rochii office– cum le asortăm?

Gama cromatică în care acestea trebuie să se încadreze cuprinde mai multe culori intense de pasteluri. Lungimea ideală a acesteia trebuie să fie până la genunchi, iar designul să evite suprasexualitatea ținutei. Se asortează perfect cu o pereche de pantofi stiletto, sau sandale cu tocul gros și un croi elegant. În privința accesorilor, recomandăm utilizarea acestora într-un număr foarte mic, deoarece simplitatea este esențială la o rochie office. Se pot asocia unor genți de tip TOTE( cele cu format drept, având un model încăpător pentru documente, tablete și alte obiecte personale), cele mici de tip „poștaș” și, bineînțeles, cele office care sunt foarte bine compartimentate și se închid cu fermoar.

rochii office

Cu ce să purtăm rochiile de ocazie?

Acestea sunt de obicei din materiale fine, diafane și se pot combina cu un clutch mic,fin și o pereche de stilletto sau chiar sandale( dacă vremea îți permite). Există diverse combinații ale acestui look, însă important este să respecți proporțiile corpului. Astfel, dacă ai o rochie volumioasă în partea de jos, alege accesorii simple și o coafură fără mult volum. Evitând extremele, poți avea o apariție de neiutat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *