Pentru ca tuturor ne plac tenișii Converse si tinem la autenticitatea produselor pe care le cumparam, am propus sa vin in intampinarea voastra cu un scurt ghid de detectare a fake-urilor. Pe langa inaltele standarde calitative care nu pot fi detectate la prima vedere, ci in timpul purtarii, Converse isi marcheaza produsele cu o serie de elemente distinctive, care sa ne ajute sa detectam chiar si pe loc o pereche de tenisi care incearca sa imite binecunoscutele modele atat de indragite de toata lumea. Doriti sa achizitionati Converse originali atunci intrati pe site-ul https://www.epantofi.ro/converse.html

 

Cum sa diferențiezi tenișii Converse originali de cei fake?

1. Logo-ul All Star: O pereche de Converse originali vor avea intotdeauna logo-ul All Star brodat atat pe limbaLogo Converse tenisilor, cat si printat pe calcai. Peticul de pe limba tenisilor va fi cusut doar pe laterale. Multe modele fake sunt prevazute cu un petic cusut pe toate cele patru laturi. Acordati o deosebita atenție fontului folosit si claritatii acestuia. Tenisii originali Converse pastreaza identitatea brandului, astfel incat fontul si dimensiunile acestuia vor fi intotdeauna aceleași. Modelele hi-top vor avea peticul ce ilustrează steaua All Star afisat pe lateralele interioare, in zona gleznei. Modelele clasice vor avea intotdeauna textul si steaua in nuanța Navy (albastru inchis). Culoarea variaza doar la modelele ce fac parte din editii limitate.

2. Pretul: Piaaa de fake-uri Converse este intr-o continua expansiune. Astfel, online-ul este impanzit cu oferte de pret, uneori cu 50% mai mici decât cel al tenișilor originali. Pretul unei perechi de Converse originali poate fi un bun indicator al autenticitatii. Așadar, binecunoscutele oferte de 100-150 RON trebuie analizate cu mare atentie. Singurele oferte si reduceri reale sunt cele de lichidari de stoc, practicate de retailerii autorizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *