Despre verighete  se poate spune ca sunt simbolul iubirii si al fidelitatii si evidentiaza lumii statutul de casatorit al celui care-l poarta. Initial a fost purtat doar de femei, dar acum este un obicei comun pentru ambii parteneri de a purta verighete . Prin purtarea unei verighete, cuplul arata dragostea lor vesnica, unul pentru celalalt.

Vrei sa faci pasul cel mare? Vrei ca verigheta sa fie amintirea palpabila cea mai de pret si sa iti aminteasca in permanenta cea mai frumoasa zi din viata ta? Nu uita ca e singurul lucru pe care si tu si ea il veti purta permanent.

Modul in care vei allege corect o verigheta, simpla, cu aur sau diamante, va reflecta iubirea voastra!

In acest articol o sa afli care sunt pasii si ce trebuie sa faci ca alegerea ta sa fie cea mai buna, caci magazinul de verighete nu este numai unul,ci ofertele sunt tentante. Nu vei fii indrumat catre un magazine anume de unde sa-ti procuri verighete aur ,ci vei primi niste sfaturi care te pot ajuta in alegerea ei.

Nu cumpara niciodata in ultimul moment. E nevoie de timp, de rabdare (lucruri pe care nu le ai in general cand mergi la cumparaturi, dar straduieste-te).

Nu cumpara pentru ca e la moda. Tine cont ca verigheta e un lucru cu care vei dormi, vei manca, vei conduce si e nevoie sa fie potrivita in orice moment al vietii voastre.

Tine cont si de parerea jumatatii tale, aveti in aceeasi masura dreptul de a decide.

Verigheta este simbolul iubirii voatre, fie ca e simpla, cu diamante, cu aur galben ori alb, platina sau orice alt aliaj pretios care iti face cu ochiul.

Ce trebuie sa iei in seama este diametrul degetului, deoarece aceasta nu trebuie sa fie stransa, dar sa opuna totusi rezistenta. Ce-i drept, e mai usor de evaluat o verigheta decat un inel de logodna, preturile depinzand de metalul pretios preferat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *