A purta sau nu un maiou este o intrebare care creaza mereu multa valva in randul sfaturilor vestimentare. Multe sfaturi spun ca este inestetic sa purtati maiouri, dar cu toate acestea vedem cum un numar mare de persoane se bucura de acest articol vestimentar si il poarta.

Intrebarea este daca se poate sau nu sa umblati doar in maiou, iar raspunsul la aceasta intrebare este si da si nu.

In situatiile in care cer minimul de decenta este inestetic sa purtati maiou. Unele persoane merg chiar si in club cu maioul, iar acest lucru este considerat total gresit. Umerii sunt considerati a fi o parte intima, de aceea, un maiou in astfel de situatii ar fi nepotrivit.

Maioul poate fi astfel purtat in situatiile in care este in regula sa stati la bustul gol. In situatiile super calduroase, la piscina sau la plaja, maioul poate fi o solutie buna pentru voi. In aceste situatii stim care este diferenta intre a purta un tricou si un maiou. Un alt loc in care se poate purta fara probleme un maiou este la sala.

maiourile arata cel mai bine pe un corp cat mai bine lucrat, dar a avea o masa foarte bine dezvoltata nu este totul. Puteti gasi un maiou care sta bine pe voi chiar si in situatia in care nu iesiti in evidenta prin bratele bine lucrate la sala de forta.

Este important sa fiti cat mai flexibili si sa va adaptati la situatia in care va aflati, cat mai bine. Nu trebuie sa reactionati dupa niste reguli foarte stricte in ceea ce priveste purtarea maiourilor, dar in unele situatii acestea sunt mult mai recomandate pentru voi decat in alte situatii.

Maiou la sala

In sala de fitness maioul este o solutie foarte buna, acest articol vestimentar lasand corpul sa respire mai bine, de aceea, in cazul mersului la sala, maioul este ideal. Gasesti online multe modele de maiou fitness barbati chiar de la producatori de articole sportive pasionati de fitness.

El mai poate fi purtat si in situatiile in care faceti diverse activitati sportive. Daca obisnuiti sa alergati, in zilele mai calduroase, maioul este alegerea cea mai potrivita. Veti constata ca exista mai multe tipuri de maiouri spre care sa va orientati, de aceea nu veti avea dificultati in a gasi un maiou cat mai potrivit pentru voi.

Maioul este asadar o optiune pe care o puteti avea in vedere, astfel incat sa va bucurati de avantajele pe care acesta le ofera, dar si lejeritatea in purtare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *