Oricât ar părea de accesibile la prima vedere, unele flori nu sunt tocmai ieftine. Buchetul miresei, aranjamentele florale și toate celelalte decorațiuni care au nevoie de flori vor ajunge la un moment dat să coste o sumă destul de semnificativă, așa că este indicat să alocați un buget, exact cum atribuiți un anume buget și pentru fotograful de nuntă, pentru muzică sau pentru meniu. Odată ce ați atribuit anumite bugete pentru toate celelalte aspecte, unele buchete de mireasă și aranjamente florale s-ar putea să nu mai fie atât de realiste, așa că este esențial să știți cât puteți cheltui înainte de a ținti spre flori rare și scumpe.

Puteți accesa o florărie online pentru a vedea care sunt prețurile estimative. Când vizitați florăria, puteți începe să creați buchetul de mireasă și aranjamentele florale pornind chiar de la bugetul pe care îl aveți la dispoziție. Este foarte indicat să aveți o listă cu flori pe care trebuie neapărat să le aveți în buchetul miresei și în aranjamente și o altă listă cu flori pe care vi le-ați dori, dar nu sunt absolut necesare.

Este foarte important să specificați florăriei încă de la bun început care este bugetul pe care îl aveți la dispoziție, chiar dacă asta presupune să fiți cât se poate de sinceri dacă nu vă puteți permite cine știe ce sume exorbitante. De asemenea, aflați dacă serviciul de livrare flori este gratuit sau va trebui achitat separat. Știind care este bugetul pe care vi-l puteți permite, florăria vă poate propune alternative mai ieftine, dar la fel de minunate și, totodată, veți economisi timp.

Asta nu înseamnă că nu puteți să vă atingeți de florile mai scumpe. Dimpotrivă, este indicat să folosiți flori scumpe, dar doar în buchetul de mireasă. În ceea ce privește aranjamentele florale, este bine să luați în considerare unele modele de aranjamente mai puțin elaborate pentru a reduce costurile în cazul în care bugetul este limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *