munchen  - germania - calatoreste germania romania cu romfour.com

Din cauza pandemiei care a afectat foarte multe țări din întreaga lume transportul de persoane din Germania a avut de suferit și el, dar acum odată cu relaxarea măsurilor din ultimele săptămâni încearcă să se redreseze și să se adapteze noilor condiții.

De exemplu avem din ce în ce mai des curse din Germania în România cu Romfour pentru că se pare că Germania va rămâne una dintre destinațiile preferate de români atât pentru vacanțe cât și pentru un loc de muncă sezonier sau chiar stabil.

Măsurile luate de autoritățile din Germania pentru combaterea virusului

Apropo de adaptarea la noua normalitate, pentru nemți acest proces este unul mai puțin anevoios datorită sistemelor lor foarte bine puse la punct: cel medical, cel economic, datorită culturii lor specifice de a se gândi și la viitor pe termen lung.

Așa se face că guvernul german a avut posibilitatea să-și asigure medicii, dar și pe ceilalți cetățeni cu toate resursele de care a fost nevoie de la începutul pandemiei și până acum.

În spitalele din Germania care ajung persoanele infectate cu virusul, au fost investite 6 miliarde de euro pentru ca unitățile să-și canalizeze tot personalul și toate materialele disponibile pentru Covid, dar și pentru că acestea au fost nevoite să-și pună pe pauză din această cauză toate proiectele. Alte sume importante au fost investite de guvern pentru a proteja economia de efectele corona virusului.

Și la nivel local autoritățile din Germania au întreprins măsuri de protejare de populației și de stimulare a economiei. Plus condiții foarte clare la aeroporturi și în alte puncte cheie din țară pentru trierea persoanelor care ieșeau sau care intrau în Germania.

 În acest fel turismul în Germania poate rămâne și de acum încolo pe lista celor care nu vor să renunțe la planurile de vacanță pentru acest an.

Cele mai atractive locuri din Germania în vara lui 2020

Vorbim despre una dintre cele mai populare destinații turistice atât din Europa, cât și din restul lumi în care se poate ajunge destul de repede cu un autocar din Germania în România cu Romfour. Țara se poate mândri cu un patrimoniu istoric, cultural si artistic foarte impunător și vast. Există câteva orașe mai importante în Germania care merită atenția turiștilor din toată lumea și în care se poate ajunge lejer cu un transport de persoane din Germania spre România.

microbuze moderne transport persoane romania germania - romfour.com

Începem cu Munchen acolo unde sunt câteva locuri care trebuie vizitate, printre care: Muzeul BMW, Stadionul Olimpic, Muzeul German sau se poate veni la celebrul festival de bere Oktoberfest.

Din această listă nu poate lipsi orașul Berlin unde există permanent curse Germania – România cu Romfour. Cele mai importante locuri din oraș sunt Poarta Brandenburg, Memorialul Holocaustului, Zidul Berlinului și Gradina Zoologică.

Stuttgart este un alt oraș în care poți ajunge cu un autocar Germania – România și în care se poate vizita Muzeul Mercedes-Benz, Muzeul Porsche și Piața Palatului. Ultimul, dar nu cel din urmă este Frankfurt acolo nu trebuie să ratezi Muzeul German de Film, casa legendarului scriitor Johann Wolfgang von Goethe și Muzeul de Arta Staedel.

În concluzie, chiar și pe vreme de pandemie se pot face vacanțe în siguranță, mai ales dacă vorbim despre state pregătite în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *