O lume plina de aventura „Cu fraţii Kratt în sălbăticie” la MINIMAX

In fiecare zi pe MINIMAX, de la ora 18:00, micutii telespectatori au ocazia sa invete totul despre lumea animalelor. Cum sa le protejeze, unde traiesc acestea, de ce pasarile flamingo au penajul roz și multe, multe alte intrebari isi vor afla raspunsul în noile episoade ale serialului ”Cu fratii kratt in salbaticie”.

Obiectivul serialului aflat pe Minimax la sezonul 6 este de a-i învăţa pe copii biologie, zoologie, şi de a le arăta moduri în care gesturi mărunte au un impact major. Serialul este difuzat de luni până duminică, de la ora 18:00, în weekend fiind programate câte două episoade.

Subiectul fiecărui episod din Wild Kratts face referire la o serie de concepte științifice, în centrul poveștii fiind salvarea unui animal sau a unor specii ameninţate din mâna unor personaje negative (Zach Varmitech, Gaston Gourmand, Donita Donata & Dabio, Paisley Paver & Rex etc) ori de influenţa nefastă a omului asupra animalelor.

Într-unul din episoade, fraţii merg în căutarea adevăratului Iepuraş de Paşti. Chris crede că este iepurele de zăpadă, în timp ce Martin crede că e vorba de iepurele american cu urechi lungi.

Frații Kratt descoperă, într-un alt episod, diversele habitate ale coioţilor, pentru a-i suprinde pe aceştia în acţiune.

Asadar, hai cu mic, cu mare sa vizionam aventurile celor doi exploratori in salbaticie, unde intalnesc o multime de animale si ne explica, intr-un mod usor de inteles, despre mediul de viata al fiecaruia in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Previous post 5 tipuri de încălțăminte de vară pe care trebuie să le ai în colecție
coltar extensibil Next post Cum cream propriul nostru stil minimalist