Perioada în care cel mic se duce la grădiniță în România este caracterizată de o mare abundență informațională pentru cel mic, atât din punct de vedere emoțional, fizic, cât și la nivelul inteligenței. Din fericire, la această vârstă, copilul are capacitatea de a reține informația precum un burete. Pe baza acestor considerente, tot mai mulți părinți optează pentru grădinițe cu predare în limbi străine sau care să predea cel puțin 1-2-3 ore într-o limbă străină.

Învățarea limilor străine de la această vârstă este mult mai ușoară pentru cei mici și le va rămâne sedimentată pentru restul vieții. De asemenea, se poate opta chiar și pentru limbi considerate mai dificile, cum ar fi germana, deoarece ele pot fi înțelese mult mai ușor în această etapă a vieții.

Alegerea unei limbi străine pentru studiul la grădiniță trebuie făcut pe mai multe considerente, cum ar fi planurile de viitor sau culturile din familie, iar întotdeauna trebuie ținută seama și de părerea celui mic – dacă acesta nu se adaptează deloc și nu începe să aprecieze limba străină, ar trebui să luați în considerare și mutarea.

În cazul în care sunteți în căutare de o grădiniță pentru cel mic, pe gradinitedinromania.ro aveți toate șansele să o găsiți pe cea mai bună. Pe lângă informațiile generale pe care site-ul vi le oferă despre grădinițe în general, acesta vă permite căutarea grădinițelor în funcție de grupele de copii, limbile străine studiate, meniul servit la grădiniță, preucm și multe alte detalii pe care le veți găsi pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *