Nu trebuie sa fii contabil pentru a-ti da seama ca bugetul tau personal are nevoie de un administrator capabil sa il gestioneze pana in cele mai mici detalii. Totusi, unele notiuni de educatie financiare prind bine oricui, mai ales in contextul in care cel mai adesea comportamentul romanilor din punct de vedere financiar lasa uneori de dorit.

Acest comportament merge adesea mana in mana cu raspunderea si asumarea, cu seriozitatea si intelegerea. Din acest motiv, pentru a pune bazele unui comportament financiar sanatos, Kruk Romania lanseaza proiecte speciale de educatie financiara, pe langa activitatea curenta de recuperare a datoriilor si creantelor datorate companiilor sau persoanelor fizice.

Daca vreti sa va convingeti sau sa aflati mai multe detaluu in acest sens, pe Kruk Romania pareri puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie. 

De ce Kruk Romania?

Kruk Romania a avut o ascensiune rapida in topul firmelor similare, in special datorita faptului ca mereu a adus un suflu nou la nivel economic si antreprenorial.

Astazi Kruk Romania ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si plati datoriile in mod esalonat si responsabil, conform unor grafice agreate de comun acord, ajutand astfel de grabirea procesului de economisire, la finalul perioadei de acoperire a datoriei. 

Kruk Romania a adus ca inovatie in 2018 sistemul de plata in regie proprie, direct in platforma e-KRUK.ro a platilor datoriilor cesionate chiar de catre datornici.

Astfel, se creaza ideea de responsabilizare a tinerilor, a oamenilor, se mizeaza pe invatarea unor lucruri noi, chiar si din domeniul tehnologiei si se ofera informatii cu adevarat pretioase in ceea ce priveste metodele prin care se poate trece de la a fi o persoana cu datorii, la a fi liber de plata acestora.

Kruk Romania te invata sa economisesti!

Kruk Romania este o companie formata din oameni care cred in schimbarea modului in care este privita economia actuala. Acesti profesionisti vor sa schimbe conceptiile conform carora indatorarea este cea mai buna solutie si sa ofera ca alternativa strangerea de fonduri, economisirea unor bani care sa poata fi folositi atunci cand este nevoie de ei.

Fireste insa, acest lucru se poate realiza doar in anumite cazuri, insa Kruk Romania a dezvoltat de-a lungul timpului un sistem care se adreseaza oricui isi doreste sa poata economisi si sa pastreze asadar un model financiar sanatos si pentru mai tarziu.

Kruk Romania este de departe un model, nu doar in ceea ce priveste antreprenoriatul, ci si in ceea ce priveste dorinta de a ajuta, de a educa si de a transforma lumea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *