De ce sa faci o vizita la un cabinet ORL?

cabinet orl

Cand aveti simptome care va ridica probleme care se desfasoara pentru o lunga perioada de timp, va rugam sa nu le ignorati. Ne referim aici la simptomele afalte la nivelul urechilor, nasului si a zonei faringelui. Cea mai ideala solutie pe care o puteti lua in acest caz este sa va faceti o programare la un cabinet ORL.

Aceste simptome nu trebuie ignorate in niciun caz, mai ales pentru ca veti constata ca mai tarziu acestea se vor agrava. Cand incepeti sa aveti probleme cu auzul, cel mai bine este sa faceti o programare la un cabinet ORL. Cel mai ideal este ca un specialist sa va ofere un plan de tratament conform cu problemele aflate in vigoare.

Cand este cel mai potrivit moment pentru a efectua un consult?

Cel mai important este sa nu asteptati niciodata pana in ultimul moment! Daca descoperiti ca simptomele dvs. continua sa fie din ce in ce mai grave, important este sa nu le lasati sa se agraveze mai multe de trei pana la sapte zile. De asemenea, daca simptomele se inrautatesc, va recomandam sa mergeti cat mai rapid la un cabinet ORL. Daca va confruntati, de asemenea, cu simptomele urmatoare, este important sa le luati in serios si sa contactati un medic specialist din cadrul unei clinici specializate pentru un consult la nas si gat din timp:

  • Nasul dumneavoastra este infundat, iar descarcarea este galben-verde.
  • Observati o scadere brusca a simtului mirosului sau incepeti sa mirositi un miros neplacut;
  • Daca aveti gat ragusit, furnicaturi sau durere atunci cand inghititi, puteti sa luati in considerare sa faceti o programare pentru un consult de otorrinolaringologie;

Ce simptome indica ca e timpul sa faceti o programare?

Daca depistati anumite simptome este bine sa va efectuati din timp o programare la un cabinet ORL pentru a nu lasa problemele sa se agraveze. Printre acestea se regasesc si urmatoarele:

  • Pierderea echilibrului, febra si dificultatile de auz pot indica o infectie la urechi;
  • Febra, durerea de cap si tusea pot indica prezenta sinuzitei;
  • Depresia si trezitul repetat in timpul noptii pot indica apneea in somn.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *