Cu toții adorăm parfumurile, dar reprezentantele sexului frumos sunt de-a dreptul fascinate de ele. Cu siguranță și tu te numeri printre ele, și ai și unul preferat, sau măcar o aromă pe care atunci când o simți, ai parcă mai multă încredere în tine și forțele tale. Dar, să recunoaștem, din când în când este nevoie de o schimbare, pentru că parfumul tău preferat nu se potrivește cu orice ocazie. De aceea, nu de puține ori treci pragul unui magazin de specialitate, sau chiar apelezi la o parfumerie online pentru a face o achiziție nouă. Dar știai că fiecare vârstă are un anumit tip de aromă care i se potrivește? Despre acestea îți vom vorbi și noi, în rândurile de mai jos.

Adolescență

Parfumurile puternice nu își au locul acum. Optează pentru un parfum cu o aromă dulce, care să te ducă cu gândul atât la joaca din copilărie, dar și puțin din maturitate. Dacă vrei să faci cadou unei adolescente o sticlă de parfum, alege una care să poarte semnătura unei vedete cunoscute. Pentru că acestea sunt destul de scumpe, poți să cumperi produsul cu ocazia Blackfriday 2021, când găsești multe oferte speciale avantajoase.

20 – 30 de ani

Deja acum gusturile sunt mult mai rafinate, și deși încă îți mai plac și aromele dulci ale copilăriei, nu zici NU la un parful floral sau cu arome fructate. De asemenea, este perioada în care folosești multe tehnici de seducție, iar parfumul este unul dintre ele. Cele de iasomie și de trandafir sunt perfecte, așa că le poți încerca și tu.

30 – 40 de ani

Este vârsta la care femeile încep să se simtă cu adevărat mature, știu exact ceea ce vor, așa că nu se vor mulțumi cu puțin. Și aceasta se observă foarte ușor în stilul lor vestimentar, în personalitatea lor, și chiar și a preferințelor în ceea ce privește parfumurile folosite. Pentru că acum au înțeles că este nevoie de un alt parfum pe parcursul zilei și un altul seara, că fiecare ocazie specială sau anotimp are aroma ei, colecția de parfumuri este acum una de-a dreptul impresionantă.

+40

Deja nu mai este nevoie să spunem că avem de a face cu o femeie matură, care știe să se aprecieze și de aceea apreciază luxul și eleganța. Parfumurile care se potrivesc pentru această etapă sunt unele tari, orientale, cu note sofisticate. Nimic acum nu este ales la întâmplare, totul trebuie să ”spună” ceva despre persoana respectivă, iar parfumul este perfect pentru acest… dialog. Nu este obligatoriu să renunți la aroma ta preferată de parfum, dar vei observa și singură că pe măsură ce înaintezi în vârstă, și preferințele tale se schimbă.

Alegerea parfumului nu se face niciodată cu precizia unei reguli matematice. Cu toate acestea, există anumite recomandări ale specialiștilor de care ai putea să ții cont. Niciodată nu trebuie să porți non-stop același tip de parfum, pentru că ar putea să nu fie tocmai ocazia potrivită pentru el. De aceea, ai grijă să ai mereu la îndemână măcar patru – cinci sticle cu aromele cărora să te ”joci” astfel încât să obții efectul dorit de tine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *