Dacă data nunții a fost stabilită și toate lucrurile încep să se pună în mișcare (alegerea rochiei de mireasă, a tortului, a formatului invitațiilor, a trupei care urmează să cânte etc.), un pas important este și alegerea unui fotograf nuntă București.

Alegerea fotografului pare a fi o misiune imposibilă sau destul de dificilă, însă lucrurile se mai ameliorează când cuplul care urmează să se căsătorească au în minte câteva detalii și criterii despre cum să se aleagă un fotograf nuntă București.

Un prim pas este stabilirea unui buget care să fie de comun acord, un buget care să fie destul de maximizat și cuprinzător pentru a se oferi și calitatea dorită.

Piața este destul de permisivă, sunt o mulțime de fotografi dispuși să-și vândă serviciile și pe un preț mai mic față de concurența lor, dar trebuie întotdeauna să se aibă în vedere și calitatea. Ar reuși un fotograf amator să redea aceeași calitate și emoție a fotografiilor? Cel mai probabil că nu. De aceea, este esențial să se investeacă într-un fotograf profesionist, priceput și creativ care să ofere rezultatele dorite.

După ce s-a stabilit că bugetul oferit este într-adevăr un factor definitoriu în alegerea unui fotograf profesionist, următorul lucru care ar trebui să fie luat în considerare este prestația sa. Porftoliul.

Dacă acesta are un portofoliu bogat cu o mulțime de poze reușite și demne de suma care urmează să fie plătită, lucrurile încep să se contureze în favoarea mirilor. Dacă are un portofoliu în care sunt prezente doar câteva poze cu adevărat magnifice, căutările ar trebui să continue. Acele câteva fotografii ieșite din comun pot să fie rezultatul unui moment potrivit într-un loc potrivit. Pot să fie rezultatul peisajului, al luminii, al felului în care s-a prezentat cuplul.

Ei bine, un fotograf profesionist are ochiul format și știe cum să scoată din fiecare moment și loc ceva special. Are creativitate, are inițiativă și își va duce la bun sfârșit misiunea.

Un următor pas ar fi rezervarea unui fotograf profesionist pe care cuplul l-a ales după multe recomandări, verificări și căutări. Este important să se rezerve din timp, pentru că fotografii profesioniști au nunți rezervate și pentru următorii 2-3 ani, aceștia fiind la mare căutare.

Calitatea prestației fotografului în cadrul nunții este foarte importantă pentru realizarea unor fotografii care să mențină vie amintirea acelei zile importante. Pentru că, la sfârșitul evenimentului cuplul nu va rămâne cu nimic altceva, nici cu tortul, nici cu restaurantul, nici cu florile, ci doar cu amintirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *