Tradiția de 1 și 8 Martie este frecvent întâlnită în țara noastră, unde femeile primesc flori și mărțișoare de la bărbați. În mod analog, în anumite zone, bărbații sunt cei care au parte de mărțișoare dăruite din partea femeilor, însă doar atunci când anul în curs este bisect. Ei bine, întrucât gama existentă pe piață este extrem de variată, nici nu este de mirare de ce este atât de greu să facem o singură alegere atunci când vine vorba de mărțișorul preferat. Din fericire, avem inclusiv posibilitatea de a ne realiza singuri mărțișoarele, folosind toate instrumentele de care avem nevoie. Rămâi alături de noi și descoperă cum îți poți face singur/ă un mărțișor, chiar la tine acasă!

  1. Simboluri suprinzătoare folosind tehnica quilling

Dacă ești fan în ceea ce privește realizarea de produse handmade, avem pentru tine o idee perfectă pentru a te bucura de mărțișoare pe măsura așteptărilor. Tehnica quilling este des întâlnită în realizarea unor elemente handmade care, la rândul lor, schimbă complet tradiția de 1 și 8 Martie. Pentru asta, tot ceea ce ai nevoie sunt un carton colorat (care va fi folosit pe post de suport), câteva fâșii de quilling, un perforator, un aracet și un ac de quilling. La final, va trebui să folosești acul de quilling pentru a roti cerculețele și, apoi, să lipești marginea acestora. Nu uita să le ciupești la un capăt, în așa fel încât acestea să prindă forma ideală.

  • Mărțișoare obținute din plastilina Fimo

Îți dorești un mărțișor realizat cu mâinile tale, pe care să îl poți purta? Descoperă o serie de martisoare brosa obținute din plastilina Fimo, simplu și ușor, chiar de tine! Pasta polimerică Fimo este extrem de populară și are nenumărate nuanțe și culori. În plus, se modelează ușor, iar pentru a se întări nu ai nevoie decât de un cuptor în care să le introduci.

Formează-ți singur mărțișoarele dorite, având la dispoziție materialele necesare – simplu, rapid și extrem de ușor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *