De ce aceste tevi ppr sunt favoritele specialistilor cand vine vorba de realizarea instalatiilor?

tevi ppr

Exista multiple calitati de care dau dovada aceste tevi ppr si care le-au propulsat in topul preferintelor specialistilor. Astfel, acestea au inceput sa fie una dintre cele mai bune solutii folosite de catre specialistii din domeniul constructiilor pentru realizeaza instalatiilor sanitare si termice.

Unul dintre avantajele acestor tevi ppr este pretul! Achizitionand astfel de materiale vei reusi sa ai o incadrare mai buna in bugetul ales pentru proiectul tau. Spre exemplu, vei putea achizitiona o cantitate mai mare de tevi ppr, in comparatie cu cele realizate din cupru. Si in acest fel nici calitatea celor doua nu difera cu mult.

Acestea sunt realizate din polipropilena, ceea ce le face materiale de constructie destul de versatile, fiind utilizate atat pentru realizarea instalatilor termice de apa atat rece, cat si calda.

Care sunt caracteristicile aduse in plus de polipropilena?

Cum mentionam anterior, aceste tevi PPR sunt realizate din polipropilena, un material foarte bun si des utilizat ina cest domeniu. Asadar, printre aceste proprietatii putem aminti urmatoarele:

  • Sunt materiale cu o rezistenta foarte buna, in special impotriva agentilor chimici, acizi si baze;
  • Sunt flexibile si dure, mai ales cand sunt copolimerizate cu etilena;
  • Poti sa faci economie;
  • Rezista la temperaturi inalte, punctul de topire al polipropilenei fiind de 171 de grade Celsius;
  • Nu sunt afectate deloc de umiditate;
  • Sunt bune izolatoare si au o rezistenta electrica foarte ridicata.
  • Aceste tevi PPR sunt extrem de avantajoase din punctul de vedere al calitatii. Rezista foarte bine la factorii externi si nu pot sa fie afectate de caldura. De asemenea, se gasesc si intr-o mare diversitate de dimensiuni, astfel ca va fi mult mai usor sa fie integrate in cadrul proiectelor de constructii.

Chiar daca acestea au o durata de viata mai redusa fata de alte materiale de constructii de acest gen, acestea compenseaza prin pretul mai mic. Astfel ca poti sa te incadrezi in bugetul pe care ti l-ai propus mult mai usor. Investeste si tu in cele mai calitative materiale oferite de Marola! Viziteaza site-ul si descopera intreaga gama de materiale si produse pentru domeniul constructiilor, toate avand o calitate de invidiat si preturi foarte bune!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *