Tego este un produs ce apartine categoriei materialelor din lemn. Acesta este ideal pentru proiectele de constructii ce implica cofrari si decofrari repetate, avand o rezistenta caracteristica pentru aceste actiuni.

Ce proprietati prezinta placile de tego?

tego

Tego este un material ce prezinta o serie de proprietati datorita carora poate fi folosit pentru proiecte de constructii variate. Materia prima din care acesta este fabricat este un lemn de cea mai buna calitate, fie de plop, fie de mesteacan, in functie de preferinte. Pe suprafata placilor de lemn se aplica film fenolic inchis la culoare si cu muchii inchise, avand rolul de a opri umezeala din a patrunde in interior.

In functie de cerintele proiectului, tego se poate cumpara in varianta ce are una dintre fete antiderapanta. Aceasta varianta se poate folosi pentru a placa puntile mijloacelor de transport de tonaj crescut, a camioanelor si vapoarelor. De asemenea, se poate utiliza pentru a construi diferite platforme speciale, cum sunt scenele pentru concerte si spectacole. Aceste placi se pot achizitiona in grosimi variate, in functie de nevoi.

Acest material are in alcatuire o serie de straturi de furnire tehnice ce se imbina prin incleiere cu ajutorul unor rasini speciale (rasini fenolforaldehidice). Acest produs beneficiaza de rezistenta excelenta mai ales din punct de vedere mecanic, dar si o rezistenta buna apa si la uzura. Datorita acestor calitati, placile sunt durabile si se pot reutiliza de pana la 10 ori.

La ce pot fi folosite aceste placi?

Cel mai frecvent, placile de tego se utilizeaza in lucrarile de cofrare. Variantele cu fata antiderapanta au, totusi, o versatilitate mai mare, gasindu-si intrebuintari si in diverse alte contexte.

Placile antiderapante se pot folosi in:

Amenajarea locurilor de joaca pentru copii – ele previn alunecarea copiilor, oferind un plus de siguranta;

Industria auto – pentru platformele de transport ale vehiculelor;

Amenajari interioare – drept element pentru decorarea peretilor interiori.

La Mesteru Manole gasiti modele variate de placi de tego

Magazinul online Mesteru Manole va pune la dispozitie o varietate de materiale de constructie de calitate superioara si la preturi atragatoare. De aici aveti posibilitatea de a achizitiona placi de tego de diferite dimensiuni si modele, putand fii sigur ca raportul calitate-pret de care beneficiati este cel ma bun.

Prin calitate, Mesteru Manole garanteaza succesul proiectelor de constructii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *