firma dezinsectie constanta

Clădirile de birouri, încăperile calde de acasă, dar mai ales locurile în care este depozitată mâncarea se numără printre locurile favorite ale insectelor și gândacilor din toată lumea. Chiar când crezi că totul s-a rezolvat, poți avea parte de surprize mai puțin plăcute. Cea mai bună decizie pe care o poți lua în asemenea situații este să apelezi la o firma dezinsectie Constanta, cu ajutorul căreia vei putea opri o eventuală reproducere a acestora.

1. Menține întotdeauna spațiul curat

Este de la sine înțeles că gândacii și insectele își fac apariția în anumite zone prielnice lor. Printre acestea se numără spațiile dezordonate și dezorganizate, cu murdărie. Un spațiu curat și bine pus la punct nu va impune niciodată astfel de probleme, în condițiile în care toate micile ieșiri sunt acoperite.

2. Identifică toate găurile din cameră

Datorită mărimii și a dimensiunilor pe care acestea le au, insectele pot intra foarte ușor în orice spațiu. Bineînțeles, acest lucru poate fi evitat din timp, cu ajutorul unor plase cu găuri mici, prin care aceștia nu vor putea să treacă. Acest pas este cu atât mai important, cu cât un singur gândac are capacitatea să se reproducă de 50 de ori în doar 3 luni. De aceea, în cazul în care identifici deja unul în locuință, birouri sau depozite, este indicat să optezi pentru servicii de dezinsectie Constanta.

3. Nu lăsa să treacă mai mult de 3 luni de la ultima dezinsecție

Pe lângă gândaci, țânțarii și muștele sunt următoarele pe listă în ceea ce privește neplăcerile provocate. Potrivit specialiștilor în domeniu, o dezinsecție ar trebui să fie realizată la fiecare 3 luni, în special în încăperile și clădirile cu grad ridicat de incidență. În caz contrar, acestea pot deteriora mobila, afecta elementele din depozitele cu mâncare și nu în ultimul rând, conferi o stare de spirit deloc bună.

Este important de știut faptul că orice firmă de dezinsecție din România utilizează doar soluții bazate pe substanțele aprobate de Ministerul Sănătății, în urma unor cercetări bine finalizate. Printre acestea se numără și ProtectDDD Constanta, care poate fi contractată foarte ușor. Cu ajutorul întregii echipe, orice urmă de gândac, muscă sau țânțar dispare.

Transformă locul în care locuiești, lucrezi sau îți bazezi afacerea într-unul care sclipește de curățenie, fără gândaci! Începând de acum, scapi de multe probleme care și-ar putea face loc în activitățile tale zilnice, afectându-ți productivitatea și buna dispoziție din absolut fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *