Procesul de dezinfectie  se realizeaza prin utilizarea mai multor metode pentru decontaminare, iar scopul acestora este de a distruge toti microbii, atat din aer, cat si de pe suprafata obiectelor, dar si a tegumentelor.

In acest sens, se pot utiliza atat agenti fizici, cum sunt razele solare si ultravioletele artificiale, insa si agenti chimici. Scopul utilizarii dezinfectiei este de a preveni atat infectiile, cat si bolile care sunt transmisibile. Iata aici https://agromadpest.ro/dezinfectie/ mai multe informatii despre procesul de dezinfectie.

Opteaza pentru dezinfectia realizata cu simt de raspundere

Procesul de dezinfectie Valcea se poate realiza si la cerere, deoarece are capacitatea de a neutraliza intr-un mod cat mai rapid posibil toti agentii patogeni. Insa, conform legii, dezinfectia trebuie realizata periodic in anumite unitati.

Spre exemplu, in unitatile destinate alimentatiei publice, acest proces trebuie realizat cel putin o data pe luna, insa nu este o regula, deoarece se poate realiza ori de cate ori este necesar. Daca ne raportam la celelalte segmente de activitate, se va face asta cu regularitate o data la 3 luni, insa si de fiecare data cand este neaparat nevoie. Asa ca, pentru a fi in siguranta, atat tu cat si clientii tai, poti recurge la aceasta metoda atunci cand iti doresti.

In schimb, unitatile medicale functioneaza dupa un alt regim, deoarece spitalele sunt compartimentate in asa fel in cat salile de operatie, cat si saloanele, sa fie la o distanta considerabila.

Dezinfectia este o procedura de contact, care are abilitatea de a distruge toti virusii prezenti in cadrul incaperilor, intr-o perioada de timp ce poate dura de la 10 pana la 30 de minute.

Concentratia substantelor utilizate se poate modifica in functie de tipul agentului patogen, respectand cu strictete indicatiile de pe eticheta. Asadar, procedura va duce la distrugerea micro-organismelor patogene si nepatogene de pe toate suprafetele.

Sunt trei stadii ale dezinfectiei si putem vorbi despre:

  • Dezinfectia de nivel inalt – prin aceasta procedura se distrug bacteriile, fungii, virusurile, dar si un numar de spori bacterieni;
  • Dezinfectia de nivel mediu – in aceasta forma se vor distruge bacteriile in forma vegetativa, fungii si virusurile, insa fara a avea o actiune asupra sporilor bacterieni;
  • Dezinfectia de nivel scazut – are capacitatea de a distruge majoritatea bacteriilor in forma vegetative si doar o parte a unor fungi si virusuri.

Pentru ca tot procesul sa se desfasoare intr-un mod ideal, este important sa apelezi la serviciile unor profesionisti care te vor indruma si care vor avea capacitatea de a doza cat se poate de corect cantitatea de substante utilizate.

Daca vei realiza cu regularitate acest proces, tu vei avea certitudinea ca spatiul este lipsit de microorganismele nedorite si iti vei putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, indiferent ca oferi servicii medicale sau ca activezi in domeniul alimentatiei publice.

Alege calitatea serviciilor

Compania “Agromad Pest” are ca obiect de activitate serviciile DDD. Aceasta a fost infiintata in anul 2017 si vine in sprijinul clientilor cu solutii foarte eficiente pentru combaterea daunatorilor de orice fel.

Specialistii de la agromadpest.ro iti ofera consultanta si te vor informa cu privire la toate procedeele, astfel incat tu sa fii multumit. Asadar, daca este necesar sa realizezi o deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, esti in locul cel mai potrivit.

Pentru mai multe detalii poti apela la numarul afisat pe site sau poti trimite un e-mail, iar un operator te va ajuta in scurt timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *