Planifică-ți eficient bucătăria

de | iulie 20, 2020
bucatarii germane

Spațiile de organizare sunt extrem de importante, pentru că de ele depinde atât ordinea din bucătărie cât și spațiul rămas liber de care dispui. Este foarte dificil să găsești obiectele aflate în partea inferioară, când nu ai vizibilitate și accesibilitate decât la primii 20 cm. Recomandat este să alegi sertare verticale sau orizontale, cu extensie completă care îți oferă vizibilitate și acces liber asupra obiectelor depozitate în spate. Tăvi pentru tacâmuri, coșuri de gunoi, suporturi pentru veselă, scurgător de vase, cutii, coșuri, despărțitoare longitudinale sau transversale, toate sunt compartimentări sau organizatoare pentru sertare, sunt partiții suplimentare ce asigură un plus de ordine, deci și de spațiu. Dacă nu ai suficient spațiu de depozitare în bucătărie, poți utiliza sertare și dulapurile înalte, modelele pe colț sau chiar sub chiuvetă. Pentru o bună optimizare a spațiului, este foarte important să folosești un configurator de mobilier pe comandă. Poți obține o viziune a felului în care va arăta bucătăria ta înainte de a finaliza totul. Tot pentru spațiu și potrivire perfectă se recomandă să alegi mobila de bucătărie la comandă.

Alegerea mobila potrivită pentru bucatarii clasice

Mobila pentru o bucătărie de lux ar trebui să fie aleasă în conformitate cu paleta cromatică a casei. Specialiștii recomandă mobilierul pe comandă de la Nobilia. Calitatea germană și designul frumos organizat, au propulsat acest brand în topul preferințelor.

Pentru a evita lungile drumuri la diferite magazine de mobilă și riscul ca aceasta să nu se potrivească cu dimensiunile de care dispui, singura soluție valabilă rămâne mobila de bucătărie pe comandă. La KuechenTreff.ro găsești mobilier proiectat așa cum îți dorești tu.

Folosește configuratorul de bucătării pentru a știi cum va arăta totul

Probabil știi cum arată bucătăria ideală, dar ce ai zice să poți schimba forma corpurilor? Configuratorul de bucatarii este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în format 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor de bucătării. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și viziunea ta o să prindă viață.

Alegerea mobilierului

Mobilierul este extrem de important, el oferind senzația unei bucătării de lux prin felul în care este conceput, prin design și funcționalitate. În momentul în care îți alegi mobilierul trebuie să ții cont și de stilul preferat. Fie că este clasic, modern sau vintage, toate piesele mobilierului tău trebuie alese cu atenție, astfel încât atunci când intri în bucătăria ta să te simți perfect. Pe KuechenTreff.ro, găsești o gamă variată de modele de bucatarii germane sau de lux.

De asemenea, mobila de bucătărie trebuie să fie de cea mai bună calitate. Aceasta nu se amenajează în fiecare an și astfel trebuie să fie funcționață și calitativă. Gama de bucătării Nobilia au un design modern.

Inspiră-te din mai multe modele  de bucătării, pentru a-ți crea mobilierul mult visat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *