Montarea corecta a termopanelor

     Majoritatea persoanelor aleg pentru casele lor termopane, care au devenit atat de cunoscute datorita avantajelor si a rezistentei lor in timp, pe o perioada de 20 – 30 de ani.  Operatiunea de montare a unor geamuri termopan este importanta pentru o fixare corecta. Atat usile, cat si ferestrele termopan, au anumite etape de pregatite a locului unde vin pozitionate, aliniate si fixate. Omiterea unor pasi sau montarea gresita a termopanelor isi au consecintele in timp, dupa montare sau dupa utilizare.

      Pentru a avea parte de calitate, inca de la primire, furnizorul trebuie sa va aduca un produs perfect functional, pe care sa-l puteti manevra cu usurinta. Firma de termopane falticeni va poate pune la dispozitie o montare corecta, unde sa aveti parte de o izolare eficienta intre produs si partile laterale care acopera  golul din perete.

       Inainte de a alege modelul de geamuri termopan, e bine sa va consultati cu specialistii.  Operatorii in vanzari de la termopane falticeni va pot indruma spre cele mai potrivite produse pentru locuinta pe care o aveti. E bine sa stiti chiar de la inceput ce va doriti de la aceste termopane: inchidere fixa, cu o deschidere simpla sau dubla;  grosime, culoare etc.  Dupa informati-va in legatura cu ofertele de pret si avantajele aduse de fiecare model in parte. Cautati o firma care sa aiba recenzii bune pe piata,  numeroase executari lucrate si care sa va poata oferi o montare corecta a produselor vandute de catre ei.

      Fiind o investitie pe termen lung, in montare de tamplarie PVC trebuie sa urmati anumiti pasi, unde materialele si instalarea sa fie de cea mai buna calitate.

Reguli de urmat in montarea de tamplarie PVC

  1. Geamul si tamplaria trebuie transportate separat.
  2. Cand inlocuim un geam vechi sau se monteaza pentru prima data geamuri termopan la o casa noua, trebuie sa verificati daca spatiul unde vine amplasata fereastra este neted. In caz contrar, fereatra se va monta dupa ce zidul are finisajul facut corect.
  3. Persoana care se ocupa de montare va avea nevoie de cateva ustensile: masina electrica de gaurit cu percutie, burghiu pentru beton, burghiu pentru metal, masina electrica de infiletat,  un ciocan din plastic, nivela,  pene din lemn, lopatica calare geam ( pentru ridicarea geamurilor in ramele tamplariei PVC), suruburi pentru montarea termopanelor,  cale fixe si reglabile,  pistol cu spuma poliuretanica.
  4. Intre o tamplarie PVC si perete trebuie sa ramana un gol de 2 cm, dupa care vine instalat panoul de tamplarie.
  5. Dupa intarirea spumei poliuretanica, se monteaza geamul.
  6. In final se monteaza baghetele (care sunt niste conductori termici, necesari intr-o izolare termica foarte buna) si se indeparteaza spuma ramasa in exces.

     Montarea tamplariei PVC este una destul de complexa, care implica materiale si scule potrivite, indemanare si atentie.  O firma de termopane falticeni, cu produse de calitate si cu ani de experienta, va pot asigura niste lucrari bine executate, impreuna cu echipa de profesionisti, alaturi de produsele lor rezistente si eficiente, care ofera locuintei un plus de confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *