Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din casă. Inspirația domnește aici, fiind mereu tentată să aplici idei noi. O bucatarie de lux moderna este camera unde te relaxezi seara la un pahar de vin și unde intri întotdeauna cu drag. Dacă vrei să-ți reînnoiești bucătăria sau să o amenajezi pe cea din noua locuință, e important să ai în vedere crearea unui design plăcut, dar totodată funcțional. Fiecare detaliu contează, iar mobilierul, culorile sau materialele alese trebuie să se potrivească cu arhitectura și dimensiunile spațiului. Totodată există câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când plănuiești un astfel de proiect. Uite cinci idei care îți vor fi de folos în acest demers.

Organizează-ți spațiul astfel încât să fie cât mai funcțional

Probabil cel mai important lucru atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei este funcționalitatea spațiului. Pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare este nevoie de ustensile și vase specifice, iar pentru servire, de tacâmuri și farfurii. Astfel, printre primele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere este spațiul de depozitare. Alege un mobilier cu cât mai multe sertare, suporturi și organizatoare, iar dacă locul este mic și nu îți permite să te extinzi prea mult, amplasează polițe pe verticală. Unul dintre pereți poate fi folosit în acest fel până la  tavan, iar o scară metalică sau din lemn, cu un design interesant, te va ajuta să ajungi la rafturile de sus.

Mobilierul, baza unei bucatarii de lux moderne

Una dintre cele mai mari dileme în ceea ce privește mobilierul este dacă acesta să fie sau nu pe comandă. Alegerea depinde de spațiul de care dispune bucătăria. Mobila de bucatarii moderne pe comanda este soluția cea mai simplă care  atrage după sine și alte caracteristicii. Dacă alegi mobila de bucatarie la comanda vei avea o bucatarie moderna. Datorită oportunității de a alege tu forma și culoarea vei reuși să faci ca totul să iasă așa cum visezi tu. Pe lângă asta, nu vei mai avea problem cu spațiul și cu încadrarea mobilei. Calitatea este un alt beneficiu adus de mobile de bucatarie la comanda. Mobila de bucatarie Nobila este recunoscută pentru calitatea și durabilitatea de care a dat dovadă tot timpul.

Nu știi cum va arăta totul? KuechenTreff.ro are soluția

Probabil știi cum va arăta bucătăria ta ideală, dar ce ai zice să poți schimba forma corpurilor?Configuratorul de bucatarii este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în format 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor.

Pentru a avea efectul specific unei bucatarii de lux moderne trebuie să ții cont de cele prezentate mai sus, să ai o mobilă de calitate, precum Nobilia, și un plus oferit de KuechenTreff.ro, configuratorul de bucatarii. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și bucătăria ta va prinde viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *