Caracteristici relevante ale acestui model de vitrina calda pentru pizza

de | martie 29, 2024
vitrina calda

In cadrul industriei alimentare, echipamentele pentru HoReCa (hoteluri, restaurante, catering) joaca un rol crucial in asigurarea unui proces eficient si de inalta calitate al prepararii si servirii alimentelor. Printre aceste echipamente esentiale, se numara si modelele de vitrina calda, care isi gasesc utilizare in diverse tipuri de unitati, precum patiserii, supermarket-uri si pizzerii.

Specificatii tehnice ale modelului 9971H (vitrina de pizza)

Dimensiuni si greutate

Modelul 9971H oferit de Fresco.ro se remarca prin dimensiunile sale compacte, avand 47x47x87 cm si o greutate de 33 kg. Aceasta caracteristica il face usor de integrat in diverse spatii de lucru, fiind ideal pentru spatiile nu foarte generoase.

Intervalul de temperatura si versatilitatea

Vitrina calda 9971H poate genera temperaturi de lucru intre 30 si 90 de grade Celsius, adaptandu-se astfel nevoilor specifice ale unitatii respective si preferintelor clientilor. Aceasta versatilitate in reglarea temperaturii ii confera flexibilitate in pastrarea si expunerea diverselor sortimente de pizza.

Capacitatea si structura vitrinei

Numarul de polite si diametrul acestora

Echipata cu 4 polite, fiecare avand un diametru de 35 cm, vitrina calda 9971H permite expunerea a pana la 4 pizza simultan. Alegerea acestui numar nu este intamplatoare, oferind o capacitate optima de prezentare pentru diferite sortimente de pizza.

Exemplificare cu sortimente populare de pizza

Printre sortimentele populare de pizza ce pot fi expuse in aceasta vitrina se numara: pizza Quattro Stagioni, pizza Quattro Formaggi, pizza Prosciutto e Funghi si pizza Diavola (sau, alternativ, pizza Capricciosa, pizza Hawaii, pizza Margherita si pizza de post). Acestea sunt doar cateva exemple din gama variata de pizza ce poate fi prezentata in mod eficient utilizand modelul 9971H.

Eficienta energetica si garantie

Consumul de energie si costurile asociate

Cu un consum de energie redus, de doar 1.2 kW, vitrina 9971H contribuie la optimizarea costurilor operationale ale unitatii. Costurile reduse de functionare fac din acest model o optiune economica si sustenabila pentru afacerile din industria ospitalitatii.

Garantia inclusa si beneficiile oferite

Pentru a asigura clientilor o experienta fara griji, vitrina calda 9971H este livrata impreuna cu o garantie Base Care inclusa in pret. Aceasta garantie acopera montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera, oferind astfel siguranta investitiei pe termen lung.

Raportul calitate-pret al modelului 9971H

Comparativ cu alte modele de vitrine disponibile pe piata, modelul 9971H se remarca prin raportul excelent intre calitate si pret. Cu un pret sub 3.000 de lei, acesta reprezinta o investitie accesibila pentru afacerile din domeniul HoReCa, avand in vedere calitatea si durabilitatea sa.

In concluzie, modelul de vitrina calda pentru pizza 9971H se evidentiaza ca o solutie eficienta si practica pentru unitatile din industria ospitalitatii. Cu caracteristici precum dimensiuni compacte, o capacitate optima de expunere si eficienta energetica, acesta reprezinta o alegere ideala pentru pizzerii si alte tipuri de unitati alimentare.

Intrebari frecvente

Care sunt principalele avantaje ale investitiei in vitrina 9971H?

Principalele avantaje ale investitiei in vitrina 9971H includ capacitatea de expunere a multiple sortimente de pizza, eficienta energetica ridicata, garantia inclusa in pret si raportul excelent intre calitate si pret. Aceste caracteristici fac din modelul 9971H o alegere ideala pentru pizzerii si alte unitati din industria ospitalitatii.

Este modelul 9971H potrivit pentru spatiile mai restranse?

Da, modelul 9971H se distinge prin dimensiunile sale compacte, avand 47x47x87 cm si o greutate de 33 kg. Aceasta caracteristica il face potrivit pentru amplasarea in spatii mai restranse, oferind flexibilitate in configurarea spatiului de lucru.

Cum contribuie eficienta energetica a vitrinei 9971H la reducerea costurilor operationale?

Vitrina calda 9971H este proiectata sa ofere o eficienta energetica ridicata, avand un consum de energie redus, de doar 1.2 kW. Prin reducerea consumului de energie, aceasta contribuie la scaderea costurilor operationale ale unitatii, ajutand la maximizarea profitabilitatii afacerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *