Piesele din dezmembrari sunt o alternativa mult mai ieftina a pieselor auto noi originale .Piesele din dezmembrari au luat amploare in urma cu mai bine de 5 ani dar ele au aparut in Romania cu mai bine de 10 ani in urma .Cei care au inceput aceasta afacere acum 10 ani acum au un profit destul de mare si se numara printre parcurile de dezmembrari foarte mari din Romania ce livreaza cu succes piese auto din dezmembrari auto in toata tara .Piesele auto din dezmembrari sunt comercializate de persoane care nu-si permit achizitionarea de piese noi dar si de oamenii care au un buget destul de mare dar piesele de care au nevoie sunt foarte scumpe si vor sa economiseasca bani. Nu se poate spune exact cum arata profilul cumparatorului de piese din dezmembrari dar cert este ca au inceput sa cumpere din ce in ce mai multi oameni atat barbati cat si femei mai nou care au inceput sa-si dea seama ca piesele din dezmembrari sunt foarte bune daca stim de unde si cum sa le achizitionam.

Piesele din dezmembrari provin din dezmembrarea masinilor aduse din tari care fac parte ca si Romania din Uniunea Europeana ,tari precum: Germania, Olanda, Franta, Spania, Anglia, Italia, Plonia. Parcurile de dezmembrari care comercializeaza piese auto din dezmembrari sunt societati comerciale care sunt acreditate legal sa desfasoare acest tip de activitate in Romania. Parcurile de dezmembrari ofera factura ,garantie si posibilitatea de retur in cazul in care nu ati achizitionat piesa care trebuie sau nu sunteti multumit de ce ati cumparat.

Cel mai bine pentru cei care cumpara piese auto din dezmembrari este sa achizitioneze piesele auto de pe internet de pe site-uri care sunt facute special pentru domeniul dezmembrarilor.

De ce este bine sa cumpram piese din dezmembrari de pe internet?

-parcurile de dezmembrari sunt verificate in prealabil sa apara pe site iar parcurile care sunt acreditate legal ofera factura ,garantie si retur.

-nu mai pierdem timp cautand piesa, sau piesele auto de care avem nevoie pentru ca gasim pe net tot ce avem nevoie in plus putem sa facem comparatii intre poze, preturi si putem chiar si viziona video-uri cu piesele respective.

-preturile de pe net sunt de cele mai multe ori mai joase decat ati cumpara direct de la vanzatori.
Trebuie totusi sa tinem cont de anumite “reguli” atunci cand cumparam de pe internet si de pe ce siteuri cumparam piesele auto pentru ca nu toate site-urile sunt bine facute. In primul rand un site bine facut este perfect securizat si protejeaza datele celor care cumara si celor care vand. Un site bine facut este foarte usor de folosit si este placut ochiului.

Un astfel de site pe care noi il recomandam pentru ca cei care au cumprat de acolo au fost foarte multumiti se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este o platforma foarte bine facuta si securizata. Este foarte usor sa cauti printre zecile de mii de anunturi postate de parcurile de dezmembrari din toata tara. Daca nu gasesti ceea ce cauti poti face o cerere de piesa iar aceasta ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site si ulterior ei va vor face oferte iar dumneavostra sunteti singurul care decide ce alege. Beneficiile sunt multiple si pentru cei care vand pe site ei putand adauga o masina la dezmembrari si cu un singur clik ea se va “sparge” in 248 de anunturi cu toate piesele pe care masina respectiva le contine. La fiecare anunt adaugat pe site parcurile de dezmembrari obtin credite cu care pot promova piesele dorite. Fiecare anunt adaugat poate contine si video cu piesele pe care le comercializeaza sau cu masina pe care o dezmembreaza astfel incat cel care cumpara sa vada mult mai bine ce marfa primeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *