camioane rulate

Investiția în camioane, indiferent dacă sunt noi sau second-hand, este una importantă, scopul ei fiind generarea de profit. Ca antreprenor, achiziția este extinsă la 2 sau mai multe camioane, astfel investiția este mult mai mare și necesită mai multă informare și planificare a bugetului.

Fiecare marcă de camioane are o serie de avatantaje și dezavantaje pe care toți cumpărătorii ar trebui să le cunoască. Cele mai importante aspect, atât pentru un șofer, cât și pentru un antreprenor, țin de finanțare, rețeaua de service și siguranța.

Supranumită ”regina șoselelor”, Scania este prima în topul celor mai bune camioane rulate. Șoferii de camioane Scania susțin că nu există nicio diferență între un camion nou și unul second hand.

Leasing-ul operațional este una dintre posibilitățile de finanțare pe care Scania le pune la dispoziție viitorilor cumpărători. Serviciile financiare oferite de Scania sunt soluții flexibile de finanțare și asigurare cu scopul de a oferi clienților costuri previzibile și a face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcionare a vehicului. Scania România împreună cu Scania Credit vin în întâmpinarea cererii tot mai mari de leasing operațional pentru camioanele rulate, astfel oferind un serviciu unic în România.

Majoritatea șoferilor consideră  că serviciul de mentenanță și reparații este un criteriu decisiv în achiziționarea unui camion. Serviciile de mentenanță și întreținere Scania verifică aspectele ce țin de infrastructură, remorcă, tot ce înseamnă cap tractor, de la fiecare piesă a camionului până la caroserie. Accesul la atelierele Scania este disponibil de oriunde. Acestea au în permanență piese de schimb pentru situații comune și reparații rapide non stop.

Datorită faptului că un șofer este în mare parte a timpului la volan, sentimentul de sigurață este extrem de important, mai ales când vorbim despre un camion second hand. Siguranța este dată, atât de renumele companiei, cât și de specificațiile tehnice ale fiecărui camion sau cap tractor.

Șoferii de camioane susțin totuși că principalul dezavantaj al camioanelor Scania este prețul, acestea fiind destul de scumpe. Însă, cu ajutorul programului de finanțare sunt accesibile pentru toți cumpărătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *