Jucarii smart pentru copiii pe KosmosKids!

de | iunie 23, 2020

KosmosKids este un magazin online de jucarii care aduce pe piata noutatea. Fiecare jucarie este un hit pe categoria sa de varsta. Gama de jucarii este diversa, menita sa dezvolte motricitatea fina, memoria, abilitatile practice, iar distractia va fi la cote maxime!

Jocurile sunt foarte bine alese, pentru a starni curiozitatea celor mici si desigur rabdarea. Conceptul se concentreaza pe jucarii educative, interactive care sporesc imaginatia celor mici si ii ajuta sa invete sa lucreze si in echipa.

Fermierul vesel – Joc magnetic de societate, este un joc de societate potrivit de la varste fragede de 2-3 ani. Jocul este usor de inteles pentru copii, parinti si bunici. Poate fi jucat in 2, 3 sau 4 participanti. Jocul urmareste, dezoltarea abilitatilor de concentrare, a competitiei sanatoase si bineinteles distractia! Castigatorul este cel care isi completeaza primul plansa.

Fermierul vesel este considerat unul dintre cele mai educative jocuri de societate pentru copiii mici. Pentru ca timpul petrecut cu familia este foarte important pentru dezvolatarea armonioasa a copilui, va sfatuim sa va jucati cat mai des cu el si sa nu uitati sa va distrati!

Tortul Micului Cofetar – Joc magnetic, face parte tot din categoria jocurilor de societate. Este un joc potrivit pentru copiii incepand cu 2 ani, recomandat pentru dezvoltarea motricitatii, cat si pentru capacitatea de a se concentra la un singur lucru timp indelungat.

Nu degeaba jocurile magnetice sunt printre cele mai “la moda” in 2020, beneficiile lor fiind nenumarate. Incepand de la varsta de 2 ani, copilul devine curios si incep descoperirile, iar sistemul magnetic “se lipeste, se dezlipeste” este perfect pentru asta.

Culorile vii si desenele magice il vor ajuta sa ramana prins intr-o singura activitate, deszvoltandu-si puterea de concentrare si rabdarea. Un lucru mult dorit de toti parintii. Si, nu in ultimul rand, visarea. . . Sa nu uitam sa lasam copiii sa copilareasca si sa isi imagineze cum ar fi sa fie un mic cofetar care isi alcatuieste propriul tort.

Descopera jucariile pe KosmosKids!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *